nuffnang

loveable person

Friday, 1 March 2013

Eh2, tersenarai jadi Pengomen Tegar Mak Dara la..

Assalamualaikum wbt & Salam Jumaat!
Hellow peeps!

Since aku aktif dalam dunia bloggers ni, jejari aku sudah setia untuk mengomen(eh betul ke ayat aku neh) setiap entry dalam blog yang aku kunjungi....Tambah2 blog yang penuh meroyannya, ahahhah, macam blog mak dara..Best kot layan blog Mak Dara ni, tambah-tambah entry Mak Dara n En.Somi nya pergi ke Mekah.....Best sangat baca entry2 Mak Dara tau, kalau tak percaya ce terjah Mak Dara tengokkkk...
 Harini Mak Dara siap buat entry Senarai Top10 Pengomen Meroyan Tegar
Hehe, aku salah seorang pengomen meroyan tegar kat blog MD... :D

 


Gambar mak dara semasa mengerjakan Umrah..Ya Allah harap sangat suatu hari nanti dapat ke sana..Aamiin....(curi 1 gambar mak dara eyh,hee)

Kalau korang nak tau, Mak Dara ni seorang penulis skrip Drama tau....Salute laa, dengan menulis skrip, aktif dalam dunia blog lagi, jadi mak lagi dara pulak tu, opss..hehe..Mula laa tu nak meroyan =,= aahahaa.. :D 
and baru-baru ni Mak Dara terlibat dengan Filem Festival Malaysia ke-25 (FFM25) eh Mak Dara teman sominya pergi FFM sebab somi mak dara salah seorang juri untuk short filem..hee..Kalau nak tau p laa terjah blog Mak Dara ok...

Ok, Mak Dara jangan berhenti update blog ye, entry-entry mak dara memang best lah!..heee..chaiyokk3!
Btw, untuk bloggers2 yang ku sayangi, rajin2 laa mengunjungi dan mengomen dekat blog bloggers yang lain k, dapat kenal n menjalinkan ukhwah fillah..Kita semua kan saudara, aicehceh, hehe..Beramah mesra itu kan amalan yang mulia..Ok guys!
Thank Q for reading my lovely readers ;)
Assalamualaikum


20 comments:

  1. Tahniah..
    AJ pun terselit kat situ...
    Hehhehehh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehe, Tahniah buat AJ jgk ye..hehe
      xsangka kte pun terselit kt senarai tu.. :D

      Delete
  2. saye baru kenal mak dara punya blog semalam. tak sempat nak jadi pengomen tegar lagi. hihiih ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee, xpe Hanida, pasneh dah kenal mak dara punya blog, rajin2 laa meroyan kat entry MD..best tau baca entry2 MD..hehee

      Delete
  3. Hehe..tahniah. Seronok kan jadi meroyan ni. ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tahniah kat awk jgk dear sebab slalu meroyan kat blog MD..hehe..betul tu seronok kan jd meroyan, tp jangan meroyan yg xelok sudah la kan.hhuhu :)

      Delete
  4. Waduhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pengsan patblas menet sat. Auwwww so sweetttttttttttttttttt... tankiuuuuuuuuuu untuk entry yg sungguh sweetttttt ini.. mak sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... terharuuuuu dan tergaruuuuuuuuuu mak baca.. kombang kompeh kombang kompeh hidung dibuatnya..
    Jutaan terima kasih kpd Seneorita Baharin yg gojesssssssssss juga kerana sudi melayan kerenah meroyan Mak Dara dan sudi meninggalkan komen di entry entry Mak Dara selama ini.. tenkiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu muahhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, mak jangan laa pengsan..hehe..adoii.. :D u re most welcome mak dara.. ^__________^ glad to hear that mak.. My pleasure..suka sangat meroyan kat blog mak tu..keep blogging MD! Heeee

      Delete
  5. tahniahhhhhhhh :) followed mak dara plakkkkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear ^________^ follow n pegi meroyan kat entry mak dara ye..hehe

      Delete
  6. tahniah...wah bestnya jd pengomen tegar...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tahniah utk awk jgk ye...lepas ni meroyan kt entry mak dara plak ye.. :D

      Delete
  7. Tahniah awak.. kita pun tak sangka ada dalam senarai tu jgk =) hehe,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah buat awak jgk! heee :D tu laa kan, xsangka tersenarai..heee

      Delete
  8. Tengah menghendap blog mak dara ni.. :)

    ReplyDelete
  9. beom pernah menjadi pengomen tegar di blog mak dara lagi..hhi
    tahniah :)

    ada masa jom join Ga, nak :)


    follow dari ga yg sama
    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

    ReplyDelete