nuffnang

loveable person

Saturday, 16 March 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

29 comments:

  1. Selamat bersegmen kak. Nak join juga, tapi takut tak ada komitmen nak blogwalking. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dik aini.. :D jom laa join, kalo ada masa blh laa bw ^_________^

      Delete
  2. good luck sis :D selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  3. thanks my superb sista'... appreciate your support... nanti kakak update senarai peserta ya...

    ReplyDelete
  4. Rasa mcm nk join..hehe...tp nak kena usha dan fikir dulu sat...╮(╯▽╰)╭

    ReplyDelete
  5. goodluck darling! akak dulu dah penah kena review dgn cik puan bubbly tu.. hihi ;)

    ReplyDelete
  6. Salam..
    singgah dr segemen yg sama..
    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  8. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  10. singgah dr segmen yg sama :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  11. good luck http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  12. http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    anis bw kat sini :) gudluck dear ^_^

    ReplyDelete
  13. Salam..dari segmen yang sama..done follow.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  14. eh ingatkan dah singgah kat entri ni...rupanya belum lg...hehe

    ReplyDelete
  15. weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

    http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  16. blom ke sini lg upe yer..hihihi...bls singgah sini...hihihi ^^

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum.. singgah dari segmen yg sama... dah follow sini...jom follow balik.. ^_^

    http://norumara.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly_6883.html

    ReplyDelete
  18. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    follow ~

    ReplyDelete
  20. salam...ayu dtg dr segmen yg sama.. maaf ye lambat ayu blogwalking .. ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  22. kila follow sini #1091

    http://iamkila.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  23. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete