nuffnang

loveable person

Friday, 8 March 2013

Terharu :')

                                     Assalamualaikum & Salam Jumaat my lovely peeps!

                                Alhamdulillah, still alive, still breathing and still steady...hee..
Walaupun harinie aku tak berapa nak sihat, haish dari semalam bersin haichoom3 tak berhenti henti, huhu, tak suka tak suka T__________T, takpa takpa dugaan, haa sambung2 balik, walaupun tak berapa sihat tapi tetap ku gagahi menaip entry untuk harinie.. :)

Bangun2 pagi check my Meletopz Bloglist sebab nak jalan2 ke blog-blog yang awesome tu then tiba2 terbaca tajuk Featured Blogger #24: Seneorita Baharin by akak Farah's Bubbly, wuarghh terharu kot...
Tak sangka blog picisan aku ni ada jugak yang nampak kan, ada ke orang baca? *desis hatiku*

Thank Q so much akak Farah, terharu ceq baca.. :')
Jomm ramai-ramai terjah blog akak Farah, bawah ni haa aku nak tempek jugak gambar akak Farah Waheeda, nak amik gambar header akak yang chantek tu tak dapek..hee

Chomel je akak Farah ni..hee ^____^

Disini ada sikit ucapan buat anda yang sudi datang ke blog saya....

"TERIMA KASIH SANGAT-SANGAT kepada semua yang sudi datang blog saya yang tak seberapa ni, TERIMA KASIH SANGAT-SANGAT kerana sudi follow blog saya, TERIMA KASIH SANGAT-SANGAT kepada yang sudi komen entry-entry saya...TERHARUUU SANGAT-SANGAT..SAYANG semuanya... :') "



Have a nice weekends u'ollz! Thank You for reading my lovely peeps!
Assalamualaikum wbt..May Allah bless u...Aamiin


p.s~ SELAMAT HARI WANITA buat WANITA2 seluruh dunia... :) 

72 comments:

  1. sapa tak singgah blog ko ni mmg rugi BESAU.. la lala mana tak nya empunya blog ni muka cun woo hahahah... semoga semakin menyerlah la blog ko ni nanti weh... amin ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboihh mama PPP, hehehe, terharuu sangat2 terima kasihhh :') mama bila nak buat sup kaki neh? demam2 ni tiba2 ngidam sup kaki plak.. :P :D hee

      Delete
  2. trima ksih jer? xnak! xnak! blnja mkn! hahahaha!! >.< sehr ernst!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, ambooihhh cikgu german yg kachak ni, oberr tau, eheheehe, xpa2 nnt kte buat resepi yg cikgu bg tu apa tu "PUDING KARAMEL KUKUS CHEF FakhRuru" kan? kalo jd i'll post to u, ahahaha.. :P :D danke sehr bro, sbb slalu dtg n bg komen2 yg AWESOME sgt kan..choiiii..hihi

      Delete
    2. hahahaha!! choi! choi! choi! kelazzz uolss! op cose lar nk kena over2, kta AWESOME! hahahaha!! >.< kein Problem, ich moechte nur freundlich sein!! (^___^)v

      Delete
    3. ahahhaha, du bist sooooo lustig, adoii, xlarat nak gelak..hihi...yelaa org AWESOME kena ober2 baru kelassss kan,,katanyaa..hhihi..Danke sehr bro! ^________^

      Delete
  3. Alhamdulillah. Tahniah kak! Lama blog saya tak kena review. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, Thank Q dik sbb sudi dtg blog akak eyh.. ^_________^

      Delete
  4. Replies
    1. Thank Q AJ selalu dtg sini komen2, kelasss kau AJ..heeee :D ^_________^

      Delete
  5. tahniahh,,,

    tu tandanya ada org yang sayang and hargai hasil penulisan kita...heeeee

    ReplyDelete
  6. yup betul..terharu bila ada org lain story pasal kita..
    huhu..dan untuk kata-kata cik seneorita itu..masa lalu biarkan berlalu kerana kita menanti hari esok bukan berpatah balik hari yang lepas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu dear..Btw thank You dear Adilah sbb sudi dtg blog kte n komen entry... :')

      Delete
  7. uhukss... apakah ini? Anyway...thanks adik manisss....akak ikhlas sebagai tanda menghargai our friendship...hopefully one day kita boleh jumpa ek? thanks tau sebab sudi singgah dan komen kat blog akak... ^_^ sob sob...akak pulak yang terharu ni... he he he... jadi sama2lah kita terharu kay? thanks for this entry kay...

    ReplyDelete
    Replies
    1. U're most welcome akak Farah...In shaa Allah suatu hari nnt kte pasti jumpa, :D Sama2 kasih akak, n terima kasih jgk sebab sudi review my blog yg xseberapa ni.. :') Sama2 terharu eyh...hee

      Delete
  8. waaah ; untungnye ~ tahniah :)

    ReplyDelete
  9. besnyer ade org review..tahniah ye akak seneorita..hehehe

    ReplyDelete
  10. terharu sama terharu..heeee..bythewy congrts dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah sama2 terharu, btw thank Q dear :')

      Delete
  11. hehe sama-sama... hehe semangat dia + hepi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dear..a'ah terharu, hepi, semangat sume ada.. :')

      Delete
  12. Saya mula sukakkan blog sis senorita..
    Jaga kesihatan ye^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dear baiyah..terharu lg..:')
      btw, sis pun suka ke blog baiyah~indahSutera~ ^_______^

      Delete
  13. weah...untung la...ramai peminat la nanti..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sis Diana... :') eh3, mana ada peminat..

      Delete
  14. wahh bestnya :) .. nnti dh famous jgn lupa kami :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboihh acik, haishh merepek je laa..mana femes la..huhu..Terima kasih acik sbb selalu komen2 kat sini :') terharu..

      Delete
  15. selamat hari wanita jugak :)

    ReplyDelete
  16. ini entry osem

    sbb ade gamba empunye blog ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q akak iffah yg osemm.. ^_______^

      Delete
  17. Congrates sebab dh mula mendapat tmpt di hati ramai kwn2...huhu...keep it up, friend!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q bro..Terima kasih sbb sudi komen sini ye.. :')

      Delete
  18. Selema ek..moga cepat ok..wahh TAHNIAH dik.. famous amos dah ni..
    jangan lupa follow akak jgak..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ahh akak kena selsema..huhu..
      Terima kasih akak..eh3 mana ada femes ames lg akak, masih belajar dlm dunia blogging neh... :) eh2 kte dah lama follow akak la..hehe :P :D Thank Q akak sbb slalu komen sini, terharu sgt3 :')

      Delete
    2. Haha follow mollow la sekali lagi.. (>_<)

      Delete
    3. hehehe, follow mollow lg skali pong boleh kan akak...ok2 akan difollow lg skali. :D ^_____________^

      Delete
  19. singgah mlm kat cni,..selamat hr wanita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q mama mia.. :D Selamat Hari Wanita too mama ^______^

      Delete
  20. Replies
    1. Terima kasih bro Izzat :) Hari Lelaki xde eyh :P heee

      Delete
  21. Hehe..dah baca tadi..sweet sangat dua2 entry yang saya baca ni..Tahniah ye.. Selamat Hari Wanita juga. heee. ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dear sbb sudi dtg baca n komen sini..terharu lg... :')

      Delete
  22. semoga cepat sihat....=D

    ReplyDelete
  23. selamat hari wanita dan semoga cepat sembuh..btw blog ni comel mestilah rajin je dtg jenguk sini..hehe

    ReplyDelete
  24. selamat hari wanita...untungnya siap ada yg review......

    ReplyDelete
  25. Wah tahniah kak.. alaaa, belog akak ni HOT apa.. iha nyaris2 ingat ni belog pelakon terkenal tau, hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih iha...blog akak suam2 kuku je syg..thank Q sbb sudi dtg n komen sini ye dear :')

      Delete
  26. Replies
    1. Alhamdulillah.... :') terima kasih dear.....

      Delete
  27. bestnya dapat review dari orang lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, tak sangka ada org nak review kte...btw terima kasih sbb sudi dtg my blog n komen sini :')

      Delete
  28. selamat hari wanita sedunia.. nice to meet you senorita.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^_______^ thank Q sis wendy..nice to meet u too sis.. :D

      Delete