nuffnang

loveable person

Tuesday, 19 March 2013

Bookmarks Dunia Sebenar Shida sudah sampai ^_____^

                                           Assalamualaikum  & Happy Tuesday my lovely peeps!


Haa nampak tak model model yang tak bertauliah di atas tu pegang apa? hehehee....Tadi aku suruh diorang pose chantek2 sambil pegang Bookmarks yang akak Shida bagi tu, hadoii penat tau suruh diorang pose, macam2 fesyen ada, kalah maksu die...hehe....3 orang hero diatas tu adalah anak sedara aku yang monster semuanya, tiga2 banyak mulut dan pandai sangat cakap, tak larat nak layann.......hehee.

Thank Q so much eyh akak Shida, lepas dapat bookmarks ni saya terus pergi beli buku guna voucher bb1m dan terus letak Bookmarks akak tu dalam buku  novel yang telah dibeli...hee....Nampak tak kepulunan saya disitu.....hihi...Semoga akak shida dimurahkan rezeki lagi ye ^_________^ Saya akan jaga bookmarks ni elok2....heee....


                                                        Thank Q reading my lovely peeps!
                                                           May Allah bless u..As-salam~


45 comments:

  1. Replies
    1. susah nak bagi arahan kat model2 tu, heheh... :D

      Delete
  2. tahniah...AA turut epi hihi :D

    ReplyDelete
  3. tahniah!!! bestnya beli novel. akak minat sgt dgn nukilan Aisya Sofea ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akak.. :D Sama la kte akak, suka jugak dgn nukilan Aisya Sofea ni, best kan ^_______^

      Delete
  4. waahhh layan sehangat asmara ek..

    nak beli jgak lah..

    sebab tak dapat tgk citer tu ,heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, a'aah sis...Nak tunggu drama dalam tv tu lambat sangat, dan kadang2 terlepas, so solutionnya, saya beli terus novel, baca 2hari habis la kan..hihi... :D

      Delete
  5. wah wah.. kalau ena dapat, ena tak tahu nk guna buat apa, maybe letak dlm kotak kenangan abadi.. weeeeeee tahniah ye kak

    ReplyDelete
  6. beznyer...untg dapat dri blogger popular

    ReplyDelete
  7. kamu tak de buat bookmark ke??buat la..lepas tu bagi kat akak ye..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh, xbuat lagi la akak.... :D hihi, in shaa Allah kalau ada rezeki lebih boleh laa buat n post kat akak ^______^ hee

      Delete
  8. Wah bestnya dapat bookmark! Hehe.

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. heee, chantek kan acik kan :D Tahniah utk acik too.. ^______^

      Delete
  10. Tahniah! Best tak novel Sehangat Asmara tu? ^_^ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dear ;) Hee, baru baca setengah, so far so good la, best3..hehe :D

      Delete
  11. wah..kekaguman saya..hihi,,bertuah2..
    Best kan novel sehangat asmara tu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh ^___________^
      a'aah best sgt dear novel tu..hee

      Delete
  12. Tahniah.. Akak tgk jgk citer Sehangat Asmara kat TV..sama la kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akak ^___________^
      a'aah sama je akak..hehe

      Delete
  13. thanks dear untuk entri ni..alahai comel benarr model2 yg pegang bookmark akak tu hehee..so cutes!! jga baik2 eh :) love uu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome akak, terima kasih kat akak jugak tau ^_________^ hehe..Oraite, anie akan jaga baek2 bookmarks akak tu.. :) love u too sis ;)

      Delete
  14. pas ni kena rajin2 bc lah eh hehe

    ReplyDelete
  15. wahhhh ramainya model dia.... congratsssss dapat tu dari shida...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehhehe...yg dua lg tu menyibuk je kak mia..hehe :D terima kasih kak mia ^___________^

      Delete
  16. Wahhh bukan main lagi model2 dia tu... =D

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. Chomel macam maksu diorg kan makk?hehehe :D

      Delete
  18. Bestnay dear..hehe
    lama xbaca novel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee.. ^________^
      sama la dear, dah lama xbaca novel,
      ni baru nak mula baca novel balik..hee

      Delete
  19. yg bookmarks ni tlpas...dh ak dpt..hihihi ^^

    ReplyDelete
  20. wah tahniah...mmg terserlah kepulunan nya di situ....ahaks...

    ReplyDelete
  21. Tahniah akk. Lepas dpt terus pi cari novel erk?? ^_____^

    ReplyDelete