nuffnang

loveable person

Friday, 22 March 2013

Hadiah Mega Giveaway Sudah Sampai.. :D

                                       Assalamualaikum & Happy Friday my lovely peeps!

Yeahhhhh dah cutii! Yeahhh3 cuti sekolah sudah bermula!, seronoknyaa kata anak-anak sedara monsterku...Seronok bukan maen depa eyh, termasuk la maksu diorang ni...Hikss... :D Happy Holiday adik2 yang bersekolah tu eyh, cuti-cuti jugak pelajaran jangan dilupakan okeyh......

Haa, bukan pasal cuti sekolah aku nak ceghita, tadi tu mukadimah pemanis bicara je...ahaks...Ok2, lets go to the main point, aicehh, ayat tak boleh belahh kan..Haa tadi tengah hari, ada pakcik posmen ni ketuk rumah, ingatkan sapa lah tadi kan, tengok-tengok hadiah Mega Giveaway by IntaNBerliaN dah sampai tadi....Seronokknya...Heee, lepas bagi tandatangan dekat pakcik posmen tu, tutup2 pintu terus aku bukak hadiah tu, nampak tak ke"Eksaited"ann aku kat situ...Hikss...

Nak tau tak aku dapat hadiah apa.....U'olls jangan jelesss eyh... :P hihi...
Jeng jeng jeng.....

Ce tekaa apa benda tu... :D

Jeng jeng jengg lagiiii

Haa tudiaaa hadiah dia, chantekkk sangat2, i loikee....(muka nak tidoq, sempat lagi ajak adam monster amik gambo)


Hadiah Cabutan ke 2 Mega Giveaway by IntanBerlian

              CADAR QUEEN ROPOL dari penaja Rinieescorner..

Macam-macam barang yang dijual di Rinieescorner, yang aku dapat ni Set Cadar Queen Beropol, harga rm99.90 je. Harga berpatutan, tak caya? try p terjah tengok page FB Rinieescorner ok..  
Terima kasih banyak2 diatas hadiah ni ye sis IntanBerlian dan Rinieescorner.. :)

Ok, Happy Weekends & Happy holiday my lovely peeps!
As-salam~


35 comments:

  1. waa...untung la dapat cadar...cantik lak tu,.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, rezeki dapat cadar baru dear.. :) a'aah chantekk kan..hee

      Delete
  2. perghhhh!! perghhh!! perghhh!! perghhh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaaha, perghhh perghh perghhh :D :P hehe

      Delete
  3. Wah, tahniah2.
    Cadar queen size gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, terima kasih ^____^ gituuu kan....hee

      Delete
  4. alhamdulillah rezeki cadar cantik! :) tahniah sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki :) Terima kasih dear ^________^

      Delete
  5. Wau bestnya dpt cadar... byk kenangan berbelog yerr...terighinn ∩__∩

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, a'aah betol tu akak, byk kenangan yg best2.. :) nnt akak rajin join GA blh laa dapat adiah..hehe ^_______^

      Delete
  6. Replies
    1. Terima Kasih dear..a'aah chantekk sgt cadar tu :)

      Delete
  7. cewahhhh,pasni boleh tido dengan selesa la,hikk

    ReplyDelete
  8. bestnyer dapat hadiah...........tahniah...

    ReplyDelete
  9. wah bestnya dear..hehe btw tahniah
    boleh la tidoq atas cadar baru..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, Terima kasih dear... ^_____^
      a'ah tulaa tp xguna lagi cadar baru tu..heee

      Delete
  10. dah dpt yer..

    tahniah... cantik! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aah sis, dah dapat..hee

      thank Q so much akak! chantekk sgt3! ^_____________^

      Delete
  11. Canti sgt akk!! Nak beli satu la... *jeles nim* hihihi

    ReplyDelete