nuffnang

loveable person

Monday, 4 March 2013

♥Terima Kasih akak Shida (Dunia sebenar Shida)♥

                                                  Assalamualaikum & Happy Monday semua!

Hari isnin datang menjelma, 
Semua orang kelihatan ceria,
Tapi dalam hati berkata-kata,
            Tak sabarnya nak cuti lama...ahakkz!

Heeee, sapa yang tak nak cuti kan, kalau boleh semua orang nak duduk rumah goyang kaki tengok movie on9 sampaai lebam dan kalau boleh nak duit tetap mengalir masuk begitu saja, ahahha, MIMPI!
Duit mengalir keluar lagi ada laa, takdak maknanya duit  nak masuk macam tu ja kalau tak berusaha betoi idak?

Okeyh bukan yang tu ceq nak ceghita, anggaplah itu sebagai pembuka bicara..heee
Sebenarnya aku rasa terharu sangat harini, tekejot pun ada, dan rasa tak percaya pulak apabila blogger otai yang amat dikenali dan disegani dalam dunia blogger iaitu akak akak Shida  memilih aku untuk
penambahan blog dalam bloglist beliau.... :') Terima Kasih akak shida!



Akak Shida memang peramah sangat orangnya dan sangat friendly...Blog akak shida ni memang best, sebab banyak input dan tutorial yang boleh kita dapat dalam blog beliau, tambah2 untuk blogger newbie kan..Dulu masa aku baru buat blog aku selalu pergi ke blog akak shida baca tips-tips dan tutorial yang ada....Tak caya ce terjah n kalau yang tak follow lagi tu, boleh laa follow dan like fanpage akak Shida dekat FACEBOOK ok?Klik banner bawah untuk like Fanpage akak shida ye..


Thank Q for reading my lovely peeps!
May Allah bless u all..Aamiin..

P.S~ Doakan keamanan dan keselamatan di Sabah ya....Semoga semuanya selamat disana...Aamiin..

26 comments:

  1. Waa..tahniah2. Sedih dengan keadan di Sabah..Semoga keadaan disana kembali selamat dan tenang. Doa juga buat keselamatan penduduk, polis, tentera dll.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah utk awak jgk dear.. ;)
      Betul tu, sedih kan, semoga semuanya selamat di Sabah..huhu..

      Delete
  2. Nory pon suka singgah blog shida...

    Tahniah taw sebab terpilih sbagai bloglist shida...

    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan blog akak shida...hee..Thank Q dear.. ^____^

      Delete
  3. Fuyoo.. congrats seniorita lala! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee, thank Q kak long kate moss eh silap hanida moss! hihi ^_______^

      Delete
  4. wah..bertuah2..
    Saya pom suka baca blog kak syida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank Q dear...best kan blog akak shida.. :D

      Delete
  5. bestnya ^^
    bella pun risau. takut-2 dorang dah sampai kat area rumah bella :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)
      yeke dear? Jaga diri n keselamatan tau..Kami disini mendoakan semoga semuanya aman disana...aamiin...

      Delete
  6. Tahniah...
    Tersenarai dalam bloglist blog yang bukan calang2... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q AJ.....tue laa unexpected..sbb blog sye ni biasa2 je..huhu.. :)

      Delete
  7. alamak ni yg malu..thanks dear for entry ni ^_^ terharu jap :")
    lps ni boleh la jd geng ngn kak shida hehee ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee, u re most welcome akak shida..hee ^_______^
      Boleh3 for sure...gimme10! yippii..heee

      Delete
  8. shida deorang yg cool... ^_^ best

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Terima kasih sis Nieza.. ^________^ a'aah blogger otai n femes dlm dunia blogging neh.. :)

      Delete
  10. tahniah..akk shida mmg terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear Nadia..Betol tu akak shida da best kan ^____________^ heee

      Delete