nuffnang

loveable person

Friday, 1 March 2013

Rezeki dihari Jumaat..

Assalamualaikum & Salam Jumaat semua!
Hellowww peeps!

Alhamdulillah, still breathing, still alive, syukur Ya Allah....Pejam celik pejam celik harinie dah masuk 1March kan.....Ya Allah cepatnya masa berlalu....Lagi seminggu aku berpraktikal dekat USM ni..Hohohoh..
Tak sabar ye habissss...huhu..


Haa, harinie mood aku baik sangat, dan bila dapat tau menang dalam satu Big Giveaway yang dianjurkan oleh bloggers2 famous amous ni lagi laa bertambah-tambah baik..heeee....Tak sangka menang sebab memang tersangat ramai lah yang join GA ni....


Bukak2 email ada bloggers (akak ieta) wish tahniah sebab menang GA, eh2 wonder pulak kan menang untuk GA apa,hehe, kira setakat ni banyak jugak laa segmen n GA yang aku join...Alhamdulillah setakat ni ada laa beberapa GA n contest yang aku menang...
Dalam GA ni aku dapat hadiah topop dari bloggers akak Shida dan
T-shirt bloggers dari Emas Putih a.k.a Uzu..
Itu namanya rezeki kan? Kalau tak menang pun tak pe sebab at least kita boleh blogwalking n kenal-kenal dengan bloggers lain betoi dak?heee..

So, lepas ni kalau nak kenal bloggers2 yang lain, rajin-rajinkan diri anda untuk join n support segmen, GA or contest dari bloggers yang lain ok? ^______^ Mana tau rezeki berpihak kepada anda kan...
Tuah ayam nampak dikaki tuah manusia siapa tau, eh betoi ke idak?hee

Thank Q for reading my lovely readers...Assalamualaikum ^_____^


43 comments:

  1. selamat berpraktikal and tahniah menang GA. saya ni join mcm2 GA tapi tak pernah menang. so skrg ni dh mls nak join2 mana dah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank Q dear, tak sabar tunggu praktikal abis..hee.. :D xpe2, kalo join mana GA boleh laa kenal2 dgn bloggers lain plak kan..hee.. ^____^

      Delete
  2. hehe betoi3... tahniah lagi sekali, jom join segmen akak plak http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-komen-cadang-blog-ieta.html mn tau ada tuah lagi dikaki itu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih akak Ieta! hee..ok akak in shaa Allah will join it soon eyh.. ^____^

      Delete
  3. wah menang

    tahniah

    mmg murah rzeki la ko ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, thank Q akak iffa...Alhamdulillah rezeki sup ayam.eh tetiba teringat kat PPP...sup ayam kaki..huuhuhu :D

      Delete
  4. hamboi.. beruntung badan dia ni ;)

    btw, selamat berpraktikal dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dear, rezeki je tu..hee :)
      thank Q dear kate moss eh silap hanida moss! :D

      Delete
  5. congrats dear... ^_^ I love you too tau...

    sorry lambat sampai...hari ni banyak kerja sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q akak farah! :D heee...terharunya...sob sob sob :')
      its ok sis..hee... ^_____^

      Delete
  6. tahniah dear..msti suka giler kn,ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear.. :) Alhamdulillah rezeki..suka suka suka~hehe

      Delete
  7. Alhamdulillah..murah rezeki. tahniah ye. Tumpang seronok. ^___^

    ReplyDelete
  8. bestnyee.... beruntung badan sbb menang.. hehe tahniahhhh :D

    ReplyDelete
  9. congrats...btw, sy dah follow cni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear... ^____^ btw done follow u back..hee

      Delete
  10. Akak pun bersyukur sgt2 sebab still alive walaupun tak berapa sihat. Tahniah sekali lagi menang GA..

    LINK EXCHANGE no 112..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Get well soon akak eyh...jgn lupa mkn ubat.. :)
      Thank Q eyh sis... ^________^

      Delete
  11. alhamdulilah... tahniah!! boleh share sikit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...thank Q acik....nak share acaner tu?t-shirt tu kena belah 2 la eyh?hehehehehe :D

      Delete
  12. wah tahniah2....hehe kalau taknak hadiah tu sila beritahu sy ye...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, terima kasih hatimi! hehe... :D okeyh roger2 :P hehe

      Delete
  13. tahniah untuk tuan blog naa. hehe :)

    ReplyDelete
  14. Wah, tahniah2 menang big giveaway!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih izzat! :) Alhamdulillah rezeki...

      Delete
  15. Replies
    1. Thank Q dear...Alhamdulillah betul tu rezeki.. :)

      Delete
  16. Kira murah rezeki le bulan March nikan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah akak...rezeki di bulan March.. :) hee

      Delete
  17. alhamdulillah.rezeki tu dik :0
    tahniah :)

    ReplyDelete