nuffnang

loveable person

Saturday, 16 March 2013

Nervoussss!! =,=

                                          Assalamualaikum & Happy Weekends my lovely peeps!

Alamak, masa yang ditunggu tunggu telah tiba, nebesss pulak aku dibuatnyaaaaa......Nebes pasaipa pulak dah eyh? Hmm...Esokkk hari Ahad, aku kena present my project untuk praktikal haritu..hohooo, nebesss nebeess......huhuu...

Kenapa tiba-tiba aku rasa tak sedapp perot ni, aduhaiiiii.....Guys! Wish me luck eyh, doakan aku boleh buat yang terbaek time presentation esok eyh....Wahh tiba-tiba rasa macam ada rama-rama dalam perut aku ni....
Lama dah tak buat presentation, hope panel2 aku esok tu sporting dan tak banyak cakap dan soal..hehe

 My situation right now....huhuhu

Takpe2 relaxxx cool, banyak-banyakkan berdoa kepada Allah SWT, semoga semuanya dipermudahkan, Aamiin....Haa, meh nak share sikit doa untuk lapangkan dada dan untuk hilangkan gementar yang ada disamping menghapus rama-rama yang ada dalam perut tu eyh... ^_________^

Maksudnya:

25 - Wahai Tuhanku, lapangkanlah bagiku, dadaku.
26 - Dan mudahkanlah bagiku, tugasku.
27 - Dan lepaskanlah simpulan dari lidahku.
28 - Supaya mereka faham perkataanku.

Thank Q for reading my lovely peeps! 
As-salam~
  
p.s~ Pray for me eyh, semoga semuanya berjalan lancar esok, Aamiin...
tetiba takde mood pulop..haishh =,=


40 comments:

  1. GOOD LUCK dik..AKAK dulu pn bila tiba masanya mmg mergam je perut..dada dupdapdupdap..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q akakku syg! :) tu laa dok dupdapdupdapp xhabis2 ni..huhu

      Delete
  2. selawat byk2 ok dear.. in shaa allah boleh tu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. baek akak Moss syg, in shaa Allah, doakan sye eyh :)

      Delete
  3. Good luck sis..time nka present mmg mcm2 kan..
    Moga urusan presentation esok dipermudahkan..amin:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear...haa tu laa dik, haishh nebes2,
      semoga semuanya baik2 saja esok kan..huhu

      Delete
  4. Goodluck kak! ;) Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan semoga dipermudahkan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear, aamiin ^_______^ huhu..nebes3

      Delete
  5. kecian nye sis ;) takpe. semoga Allah sihatkan sis yerk ;) jgn moody2 taw ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe, sis sihat je la dear, cuma nebes utk present esok je ha...hee

      Delete
  6. gud luck sis ^^

    moga Allah mempermudahkan segalanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear ^______^
      Aamiin, semoga semuanya berjalan lancar.... :)

      Delete
  7. chaiyok2 !
    good luck untuk esok. ^^

    ReplyDelete
  8. good luck dear.... take a deep breath.... nanti ok..

    p/s: luv u too..

    ReplyDelete
  9. alles Gute liebe Freundin! Mach gut! ^^

    ReplyDelete
  10. Goodluck akak! Jangan gementar sangat. Buat tak tahu je. Haha.

    ReplyDelete
  11. InshaAllah everything's gonna be fine :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear..In Shaa Allah, aamiin :)

      Delete
  12. good luck with your presentation :)

    ReplyDelete
  13. gudluck dear.. berguna jugak ayat tu utk present li bln 5 nnati.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear...in shaa Allah, u can do it too dear ^_____^

      Delete
  14. Alamak TERlambat wish la pulak.. err jadi apakata iha tanya akak terus, camna presentation tadi? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dear, presentation run smoothly, aicehh, terus speaking eyh.hihihi :D

      Delete
  15. Dah hilang kan nervous tu...
    Hehheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdulillah AJ, nebess tu dah ilang..hihihi :D

      Delete
  16. gudluck dear..tp dah selesai kan? alahaii..tlmbat akak wishh sowi ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q akak shida..hehe. its ok la akak.. ^_________^ lega sgt2 dah abis..hee

      Delete