nuffnang

loveable person

Saturday, 23 March 2013

Goodbye Blackhead! Bioglo ternyata berkesan ^___^

                                         Assalamualaikum & Happy Weekends my lovely peeps!

Wahh3, dah lama tak bermanjaa manjaan dengan muka..Kalau dulu rajin laa jugak dok buat masker muka laa, pastu kalau jerawat naik sikit kelam kabut p asah kulit kayut manis then campur dengan bedak sejuk sikit tempek dekat muka, dah macam hantu kak limah pulak kan..bhahaha...Macam-macam petua ada betoi dak? Sampai kita nak buat pong tak larat deh...hehee :D

Sekarang ni dah macam-macam produk kecantikan yang ada di pasaran kan. Produk untuk memutihkan kulit, menegangkan kulit, hilangkan jerawat, buang blackhead/whitehead macam-macam la yang hado kan....Cuma kena berhati hati laa eyh sebelum membeli tu, pastikan buat sikit research, jangan pakai beli ja tau...Akibatnyaa anda sendiri yang tanggungkan..

Haa, harinie tiba-tiba mood aku rajin untuk pakai masker untuk buang blackhead & whitehead ni... Aku guna BIOGLO untuk menghapuss segala blackhead/whitehead yang hinggap di muka aku ni...Suka sangat dia nak menempek di muka aku, haaa hambek kau malam ni kau keluarlahhh akan ku hapus engkau wahai blackhead! muhahahhahaha...Oberr pulak..hikss

         Haaa tudiahhh BIOGLO, memang berkesannn sangat3! Kalau tak caya ce cuba ce cuba! hiks


How It Works:
Enlarged pore clogged with sebum, dirt and impurities.
Bioglo ClearPore Deep Cleansing Mask adheres closely to skin.

Embedded sebum, dirt and impurities are completely removed from pore.
Enlarged pore is tightened and refined.

For blackheads & whiteheads
For a weekly deep cleansing treatment
For problem prone skin on the back

Haaa nampak tak bagaimana BIOGLO mask neh berfungsi? Memang hebat lah....Nanti nak pakai 1 muka pulak...Kalau tak nak pakai 1 muka ni haa, tapi takut satgi Adam monster ni takut pulak kan, bahahha..Dah laa pakai malam2...hhihi..So, malam ni aku decide nak tempek dekat hidung jaa....Try laa cubaaaa....Memang tak rugi....BIOGLO ni dijual di Cosway, Farmasi2 berdekatan, Watson, Parkison eh tu bukan nama penyakit eyh opss, heeee, haa try laa cari eyh.... ^__________^

Hee, tengah menunggu blackhead  & whitehead dihapuskannn...


Haaa, baru laa terasaa ringan je hidung ni, blackhead/whitehead semua dah berjaya dikeluarkan oleh BIOGLO mask tadi! Serunuknyerkk! yehaa!

                                        Thank Q for reading my lovely peeps! Selamat Mencuba!
                                                                           As-salam~

45 comments:

  1. Replies
    1. Harga dia kalo dekat cosway RM32.50.. kalau jadi member cosway RM28.00.tapi dekat watson n gardien ada jgk, but xsure plak harga dia berapa dear.. :)

      Delete
  2. Eh yg ni pn ok ek? Biasanya tarik bh/wh guna nose pore strip tu.. wau bleh cuba gak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aah ok akak...tarik guna mask ni pun boleh tahan jgk banyak yang keluar tu..hikss.. cuba jgn xcuba..pasti xmenyesal punya..heehe :D

      Delete
  3. akk cantik pki apapun cantik..eh..lagi cantik..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, terima kasih dik chomey, naseb baek xkembang semangkok..hehe. :D dik pun apa kurangnya kan..chantek jgk...sweet sgt.. ^_______^

      Delete
  4. Replies
    1. heeeeeee :D buat iklan jap kak uzu.. ^________^ cuba lah cuba lah..hihi

      Delete
  5. Wah halusnya muka. Akak ada tips tradisional untuk hilangkan minyak berlebihan dan jerawat kat muka? Pelissss buat entry pasai tu. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee, tips tradisional eyh? Okeyh nnt akak buat entry pasal tu utk dik ok ^_______^

      Delete
  6. salam kak :D anis nk tnye kat mne boleh bli niey ?..mcm menarik je..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam dik.. BIOGLO ni ada dijual di Cosway, Watson, Gardien n kat farmasi, try dik cari tgok kat situ.. ;) try laa bestt. :D

      Delete
  7. Replies
    1. ehehe, cubaa jangan tak cuba makk..sangat berkesann :D

      Delete
  8. nak cari la.. after pki masker hrtu, whitehead ni makin menjadi2 pulak :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke dear? haa cuba pakai bioglo ni, in shaa Allah, whitehead boleh dihapuskan.. :D

      Delete
  9. waah. buatlah entry pasal produk yg awak pkai pulak. smooth je kulit awak. hehehee..
    sy pakai mask shiseido. cuma nk tukar skincare produk je skang ni. tgh survey2. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sye pakai produk biasa je dear.. ^_____^ owh mask shiseido pun ok jgk kan, xpernah try lg..tp pernah baca review pasal produk tu.. :)

      Delete
  10. hehee..comelnya gambar lepas pakai mask :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, terima kasih dear.. :D *blushing* hikss

      Delete
  11. say goodbye to whitehead & blackhead.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezaaaa, hehee.. :D no blackhead & whitehead anymore..hikss :D

      Delete
  12. comel la juga gambar yg pakai cream black head tu hehe

    ReplyDelete
  13. mesti sakit jugak nak tarik ni kan...

    ReplyDelete
  14. hihi hidung hitam .. :) lelaki boleh pkai??

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee..a'aah kaum adam dan hawa boleh memakainyaa..hheee..cubalahh.. :)

      Delete
  15. Replies
    1. pakcik ni tak habis2 cokolet mintak kat kak ngah coklet unta nanti..hehe

      Delete
  16. nice posting kakak :) yuk berbagi komentar juga :)

    ReplyDelete
  17. Dulu pun gua pakai mask hitam ni, deme kata gua org minyak! Sabo ja la ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehhhehhe.. :D kann, sebab tu xbuh seluruh muka, nnt jd mcm org minyak..hihi

      Delete
  18. Memang best..
    Beli kat Cosway... =D

    ReplyDelete
  19. time tgk whitehead melekat kat benda alah tu rasa geram gila jerr
    haha

    ReplyDelete
  20. betul ke kat famasi ade jual ..?kebiasaan nye brpa ringgit satu??

    ReplyDelete
  21. Best erk akk?? Nk try belek2 balik cattelog cosway..

    ReplyDelete
  22. Kalau muka berjerawat boleh pkai jugak ke blackhead bioglo nii?

    ReplyDelete
  23. Kalau muka berjerawat boleh pkai jugak ke blackhead bioglo nii?

    ReplyDelete