nuffnang

loveable person

Friday, 29 March 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

                      Assalamualaikum & Happy Weekends & Happy Holiday my lovely peeps!

Haa, sebelum beradu nak join segmen dari blogger hebat ni abg apit... Malam ni rupanya tamat, semalam nak join dah tapi ada masalah teknikal pulak, nasib baek sempat lagi join, sebab segmen ni tamat pukul 11.59malam ini.. So sesiapa yang tak join lagi tu jommm laa join cepatt! hee..


Abam apit tanya kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic.
Okeyh ni jawapannya, heee... Sebab blog apit memang awesome, suka baca, dan aku pun salah satu silent reader apit dulu, tapi sekarang dah buat bising sikit-sikit dekat blog Apit neh..Hehehehe..Memang setiap entry ada jaa info2 yang menarik minat aku untuk membacanya...Seriously.... :D

Next question: Apa kekuatan blog hampa dan berapa kerap hampa update blog dalam sehari...
Jawapan: Blog picisan aku ni berkisarkan kehidupan aku, ada jugak info2 dan tips untuk pembaca tersayang...Selain tu, kalau ada tempat2 best yang aku kunjungi in shaa Allah akan ku update jugak untuk pembaca2 tersayang supaya next time diorang pulak boleh pegi kan...Eh3 terlebih pulak ulasan aku ni kan..
Kekerapan update blog, kadang2 sehari sekali je, kalau terlebih rajin ada laa sampai 4kali camtu, tambah2 bila join segmen, GA, dan contest apa2 laa... :)

Harap bertuah dan dapat menjadi bloglist Fizgraphic untuk bulan April ni... ^______^

Thank Q for reading my lovely peeps
As salam~

20 comments:

  1. semoga berjaya :)
    lepas ni naik la ranking kannn ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, terima kasih bro harith..
      In Shaa Allah...

      Delete
  2. Wah wah... goodluck cayangku..hehe

    ReplyDelete
  3. wahhhh2!!! dh mcm wat krngn dh.. hohoho!! all the best! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha..kannn.... :D danke sehr freund!

      Delete
  4. dah rmi blogger wat segmen bloglist ni
    k.el cam nak buat jer..hahahah
    all the best ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, akak buat la, boleh dik join nnt ^____^ heee

      Delete
  5. Replies
    1. hee, time free boleh la join AJ... ^____^

      Delete
  6. selamat bersegmengg tau..heee :D

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama .:)

    http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

    ReplyDelete
  8. dr segmen yg sama..kak shida join juga hehee :D

    ReplyDelete
  9. Good luck akk!! Always support u!! ^______^

    ReplyDelete