nuffnang

loveable person

Thursday, 7 March 2013

Pertandingan Tagline Visionnaire

                                              Assalamualaikum & Salam 1Bloggers!
                                                          Helloww lovely peeps!

Haa, kan tadi dah cakap mood aku baik harini untuk join Contest, Segmen, n GA...Seronok jugak join aktiviti-aktiviti berfaedah ni..Selain mencuba nasib, kita dapat bw dan kenal bloggers yang lain, betoi idak? hee..Tuan punya blog awesome ni Hazwan Hairy ajak join tadi, so, aku pun dengan senang hati men"join"kan diri..Jom laa join sekali eyh.. Senang je syarat-syarat die, Kalau nak Join klik banner bawah ni okeyh?

            Kena buat tagline, hee, aku tak berapa kreatif la nak buat tagline neh, hee..

 Tagline: Anywhere, Everywhere, Visionnaire is always there..


              Ahakk, ok guys jom laa join ramai-ramai, hadiah yang awesome menanti anda.. ^_________^
                                                         Thank Q for reading my lovely peeps!
                                                                         Assalamualaikum...


44 comments:

  1. perghh hebat lah sepantas kilat join n dpt idea..haha..tagline yg menarik..gudluck okeh...tq sgt2..hery admin ke2 hndle blog tu sja tlg2 promte buat entry :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, idea tiba2 datang tu yg sepantas kilat join..heee :D
      U re most welcome :D owhh admin no.2? ok2, good luck to u too eyh.. ^______^

      Delete
  2. Replies
    1. Thank Q akak.. Jom laa join sekali..hee :D

      Delete
  3. wahh ! sedapnya tagline dia . hehe . gud luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee, spontaneous...xkreatif pon hantamm saja la labu..thank Q dear, jom laa join skali.. ^______^

      Delete
  4. Replies
    1. Thank Q dear...Jom laa join sekali..hee ^_______^

      Delete
  5. Replies
    1. ahaha, acik punya tagline lg gempak.. :D good luck to u too acik ^_________^

      Delete
  6. ghajin seneorita lala! hehe good luck! rajin join mesti boleh menang ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, Thank Q kak long H.Moss...saja mengisi masa lapang yg hado..hihi..kalo ada rezeki boleh la menang..jom laa join sekali sis.. ^________^

      Delete
  7. Replies
    1. hee, Thank Q AJ! ^________^ Jommm join skali jomm..hee

      Delete
  8. Akak lg la xder idea...tp the best la tagline tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, kalo ada idea boleh laa join akak.. ^________^ thank Q sis...

      Delete
  9. cantik :)


    saya dah update... hari malang saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, thank Q bro..Jom join skali.. ^______^

      Delete
  10. Wah..macam menarik je. Tagline tu tergoda i..haha. Semoga berjaya ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee, thank Q dear... ^________^ jom laa join skali..hee

      Delete
  11. rajin yaa join contest,. hehe. neway gud luck..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee, rajin bila ada masa n idea je dear.. ^________^ Jom laa join skali..hee

      Delete
  12. Tagline kew?? la la la la aku mame suke buat buat tagline ni.. tapi keadaan buat masa ni tak berapa nak tag la... nnti la tapi tak janji wa akan cuba jadi thumb tag eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ahh mama PPP...hehe, nnt bila dh free join laa tau...meme rugi kalo xjoin..hehehe :P :D

      Delete
  13. good luck dik!
    akak bab2 tagline ni dah x bape nak reti sgt.
    otak dah tepu, nak2 kalau tgh bz camni. hehehe
    semoga ada rezeki awk ye :)

    btw, kalau awk nak akak mekap kan bole je, xde masalah.
    satu malaysia akak boleh pegi. cuma akak akan caj kat kos transportation la. kalau minat, bgtau je kt akak.
    insyaAllah, akan ditunaikan sekiranya tak clash dgn show yg lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q akak.. ^____^

      Owhyeke?ok akak, in shaa Allah, tnggu nnt kalo sye kawen, blh la pnggil akak make-up kan.hehe.. :D

      Delete
  14. semoga berjaya...
    boleh menang nih..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q sis... :D
      In shaa Allah, kalo ada rezeki boleh la menang..hee

      Delete
  15. gud luck!!! semoga berjaya......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q remy! :D jom laa join sekali..hee ^____________^

      Delete
    2. insyaallah....... nanti nak try tgk....he3

      Delete
  16. Replies
    1. Wassalam bunda,
      Terima kasih ye bunda.. ^____________^

      Delete
  17. selamat berGA...moga wak menang yeah!!!

    ReplyDelete
  18. wahhhh gudluck dear :)
    nice tagline tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee, thank Q my lovely sis.. ^_________^
      jom laa join sekali akak! hee

      Delete
  19. salam singgah , folo jgk blog kamu...pcl baru jer join td, Gud luck !
    "Mengorak Langkah Bersama Kemajuan Visionnaire Mampu Merialisasikan Kehendak Remaja Dan Dewasa Masa Kini."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q PCL....wah3 hebatnya tagline tu, Good luck PCL ^________^ Nice tagline! hee

      Delete
  20. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam mama... :D Good luck to u mama! ^__________^

      Delete
  21. haii. dari contest sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    ReplyDelete
  22. Hai dri contest yg sama ;-) good luck :-)
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    ReplyDelete
  23. Good Luck kak! Azwa datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-vissionnaire.html

    ReplyDelete