nuffnang

loveable person

Sunday, 24 March 2013

Thank Q so much! Danke Sehr! ^______^

                                       Assalamualaikum & Happy Weekends my lovely peeps!

Alhamdulillah, i'm still alive, still breathing, still can smile :) So, macam mana weekends minggu ni? Mestii syiokk kan bersama family dan insan tersayang....Minggu ni aku duduk rumah je, lagipun my parents tak dak dekat rumah for 2weeks buat umrah, so i'm sooo lonely..sob sob sob...Nak buat papepong rasa macam tak dak mood je, adoiihaii la mood tolong laa bawak mood yang baik2 sahaja.....Huhu...
Tapi nasib baek laa ada anak2 sedara ku yang monster tu dok buat kecoh dan bising dekat rumah......

Btw, nasib baek la tiba-tiba mood aku berubah jadi baek balik tadi, hehe, sebab apa? Main-main pulak kan mood ni..haishhh..Tadi tak tau nak buat apa, so aku pun buat page untuk blog aku ni dekat FB.... Actually dah lama aku nak create FanPage FB ni cuma malas dan kadang2 masa tak mengizinkan...Alhamdulillah, ramai yang bagi supports, thank Q so much my lovely peeps! Without all of u rasanya tak berjalan jugak laa blog dan fanpage tu....Bajettt pulak kan..hehe..

So, sesiapa yang ada FanPage dekat FB tu tinggal laa link dekat komen bawah ni eyh, boleh laa kita main like2 untuk page dekat FB pulak kan...Nanti senang nak ikut update your blog kan, pape entry lepas ni aku pun akan letak di page tersebut.. ^_____^ 

Seneorita Baharin Blogspot

P.S~ Sesiapa yang ada FanPage blog dekat FB jemput letak link dekat kotak komen bawah ni 
         eyh..Thank Q ^______^

33 comments:

  1. Jemput like ni fanpage saya. Hehe

    http://www.facebook.com/NabeelStories

    ReplyDelete
  2. Page akak dah like kan..hehe...akak pn baru buat jgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, a'aah dik like awal2 haritue..hehe :D

      Delete
  3. Replies
    1. xpe2 dear, nanti ada komen sini ok ^_________^

      Delete
  4. sehr tu apa maksud dia kak? dulu zizie belajar, danke schon.. lamanya dah tinggal bahasa jerman... hehehe... http://www.facebook.com/IcePrincessOfficialFanpage

    ReplyDelete
    Replies
    1. sehr tu banyak..hee..danke sehr-thank Q so much..terima kasih byk2..heee ^____^ ok zizie, done like ur FanPage, hee ;)

      Delete
  5. https://www.facebook.com/MHakim.Network

    https://www.facebook.com/Hari2sayangdantengokprofilawak

    https://www.facebook.com/WarungYull

    ReplyDelete
  6. amboi..tahniah dh ade page sekrang.. dah maju setapak.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank Q dear ^_______^

      Delete
  7. wahhh2!! dh advnce skrng plk yek cik sweet honey2 nie yek.. apa nama FanPage? Nanti FanPage beLog FakhRuru yg AWESOME gedabak nie nak like.. ahakz!! =P

    ReplyDelete
  8. ni fanpage ika https://www.facebook.com/keyboardMenaip?fref=ts

    ReplyDelete
  9. wahh.. maju sudahhh sekarang ^_^

    ReplyDelete
  10. Singgah dari GA mak dara..salam kenal, jemputlah singgah ke blog perempuankampungmoden.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear..salam kenal.. ^______^ singgah kat sana jap eyh..hee

      Delete
  11. jaa tak ada fb pages. ada fb peribadai jer... hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, xpe jaa, nnt dh ada bgtau eyh ^_____^

      Delete
  12. https://www.facebook.com/MrsVelentine?ref=hl..ni MV punya link..dah like awak

    ReplyDelete
  13. Hahaha..bestnya. Jom keluaq lepak berdua..nak? :D

    ReplyDelete
  14. Always support you la akk sayang!! :))

    ReplyDelete