nuffnang

loveable person

Thursday, 7 March 2013

Segmen : Siapa blogger bertuah by Anak En.Yusni

                                                   Assalamualaikum & Happy Thursday!
                                                                  Hellow peeps!

Haa, pagi-pagi ni jalan-jalan n exercise kat blog2 yg sangat awesome.. :D 
Rasanya harinie ada mood nak join GA, Segmen n sewaktu dengannya..hee..
        Pagi ni tiba-tiba nampak segmen yg sangat best ni, bloggers ni sweet je dengan hubby die....
 ^______^
Semoga berbahagia selalu yee sis... 


Terbaekk laa banner ni, Wanted, DEAD or ALIVE..hee

Meh nak tag orang2 yang bertuah ni:
n semua yang baca entry ni, jom join ramai2 eyh..

Assalamuaikum..
Have a nice day! ^_____^

35 comments:

  1. alaaa, si kachak xde ke? huhuhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak terlupaa nak tag si kachak..haha
      xpe2 jap kte tag cikgu kachak german sorg ni k.. :P hehee.. :D

      Delete
  2. good luck akk...

    p/s: akk cntik..header akk masih dlm proses..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dik Sweetie! :D

      Wahh, yeke? Thank Q syg.. ^_______^

      Delete
  3. Hamboi rajinnya..akak xsempat..jap lg nk buat kek pulak..byk tempahan hari ni...ok..good luck ∩__∩

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, wahh kekk..post kt kte sikit akak.. :D

      Delete
  4. Replies
    1. hehehehe, yelaa cikgu kachak kena tag..joinn tau :P heee

      Delete
  5. Replies
    1. hee, tag acik jgk...join jgn xjoin, mana tau jd salah seorg yg bertuah kan... ^________^ hee

      Delete
  6. gudluck ok..klo rjin join la yg sya n visionnaire pnya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q hazwan..Ok in shaa Allah.. ^_________^

      Delete
  7. Yuhuu...saya di tag..hehe..saya dah join. Tapi terima kasih ye sebab tag. Semoga berjaya ye. ^____^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, sama2 dear...Good luck to u too ^___________^

      Delete
  8. remy pun join....semoga berjaya.....

    ReplyDelete
  9. Hye!! Dah join ke belum Mini GA by Iezwa Razk?
    Kalau belum, jemputlah join ye :)
    Tarikh tamat 10/3/2013.
    Ada 40 hadiah untuk dimenangi.
    Tiga hari saja lagi .CEPATTT!! Sebelum terlambat :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

    ReplyDelete
  10. amboiii..menakotkan bannernyer...goodluck ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee, kannnn kannn kannn :D Thank Q dear ^________^

      Delete
  11. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog che yam pula..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  12. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  13. hai...singgah dari segment yang same..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/siapa-blogger-bertuah.html

    ReplyDelete
  14. done f0llow dri segmen blogger bertuah by Anak En.Yusni ^_^
    j0m oin bloglist sy ;)

    http://zafirahzarrae.blogspot.com

    ReplyDelete