nuffnang

loveable person

Sunday, 31 March 2013

Second GiveAway: Smile

                                          Assalamualaikum & Happy Sunday my lovely peeps!

Smile without say anything, smileeeeee ^______^ Eh3 tetiba je kan....Haa, petang2 ni nak join Second GiveAway: Smile by Aimi. Dik Aimi siap tag dan jempot lagi untuk join second GA beliau. So, dengan rasa senang hati baru lepas makan strawberry aku pong join sambil ter"smile" eh3....Klik banner bawah ni untuk join eyh, JOM3 kita SMILE ramai2....Senyum itu kan 1 sedekah.  :D

Klik banner

Haa, dan syarat yang ke3 haruslah tempek gambar yang korang senyum paling sweet.
                         And put the best caption there :)  Tak kisah la quotes ke ape ke :) kata dik Aimi..hehe

Senyum itu penawar suka dan duka, Senyum itu satu sedekah, Senyum itu makeup muka, Senyum itu indah apabila kita ikhlas memberinya, Senyumlah tak perlu kata apa-apa...Senyum senyum selalu supaya tidak nampak tua.....ehhhh... :D
                                            SMILE when we still have T.E.E.T.H ^_________^ 

Tag blogger yang suka smilee......hee~ AmaninaFakhruruakak Mieza & Semua yang membaca entry ni!
                                             Jom kita senyummm ramai2! ^__________^

 


17 comments:

  1. selamat berGA akak smiley :D
    p/s: senyum itu makeup muka, ahaks i loike! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hheee, thank Q iha syg ^______^

      p.s~ tak payah pakai makeup kan iha, senyuman tu yg menjadi penghias muka..hehee

      Delete
  2. Baru je cik akak nak ajak adik join giveaway nie..rupa2 je cik akak terlambat..hihi...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/second-giveaway-smile.html

    cik akak tag dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee, thank Q cik akak sebab tag adik ^___^
      good luck eyh cik akak syg, senyumanmu manis sgt :)

      Delete
  3. amboi2 syuman dia! klah lar smua owg cmnie.. hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee, mana ada lah... :D setiap gambar mmg akan tersenyum, xreti xsenyum..huhuh :)

      Delete
  4. Thanks join ya akak syg :) Ni yang sayang ni :)
    Boleh tak mintak tolong click kan ads2 ni.
    *Sebab nak tambah duit buat postage hadiah. Ada rezeki boleh tambah hadiah ;)

    http://bit.ly/13Qlmo4
    http://bit.ly/13QknV8
    http://bit.ly/13QkAaR

    Apa-apa nanti Aimi update :)
    Thanks. With love, Aimi :)

    ReplyDelete
  5. Pasti mng ni akk ku ini.. hihihi

    ReplyDelete