nuffnang

loveable person

Wednesday, 20 March 2013

#Wordless Wednesday: Beautiful Place in the WORLD,Subhanallah.

                                          Assalamualaikum & Happy Wednesday my lovely peeps!

      SubhanaAllah...Allahuakbar...Hope 1 day i'll go there..In Shaa Allah...
     Btw, my parents and my sis was there right now, pray for them....Semoga semunya dipermudahkan    
    disana...Semoga mereka  selamat sampai dan balik ke Malaysia...Aamiin..




Thank Q for reading my lovely peeps, May Allah bless u..
As-salam~

35 comments:

  1. Replies
    1. Chantekk sangat kan....SubhanaAllah...

      Delete
  2. subhanallah..cantiknya!!
    mereka mengerjakan umrah ye dik?
    semoga segalanya dipermudahkan ye.
    parents akak pun dah pergi last year menunaikan haji.
    mudah2an turn kita ke sana tercapai hendaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye akak, ibu ayah n kak ngah mengerjakan umrah
      kat sana :') Aamiin..
      Tu la, mudah2an kita pun dapat menjejaki kaki
      ke sana kan akak..Aamiin

      Delete
  3. Ada impian nak kesana suatu hari nanti....
    Insyaallah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah..Semoga impian kita tercapai kan AJ...Aamiin.. :')

      Delete
  4. Harap satu hari nanti dpt pi.. In Shaa Allah :)
    cantik sangat

    ReplyDelete
  5. Emm....sy xleh tgk gambar2 mcm ni, rasa nak sgt sgt sgt pegi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, suatu hari nanti pasti dapat jejakkan kaki ke sana...

      Delete
  6. Hope one day i'll go there too..insyaAllah..

    ReplyDelete
  7. subhanaALLAH cantiknye :) acik harap sangat dapat pergi sana sebelum hembuskan nafas terakhir

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah acik...suatu hari nnt pasti dapat kesana jgk..doa byk2 eyh :)

      Delete
  8. pemandangan indah..insha Allah...moga kita same2x berpeluang ke sana..jom kita usahakan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu dear...chantekk sangat kan..In Shaa Allah, mudah mudahan kita dapat kesana nanti.. :')

      Delete
  9. Allahuakbar...Subhanallah...cantik...seriously cantik... entah bila la dapat sampai ke sana...

    *haih...akhirnya sampai jugak kat sini...penat tunggu turn nak sampai sini...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah akak, suatu hari nanti harap kita semua dapat kesana..

      *hehe,penat akak berjalan jalan eyh, :D

      Delete
  10. tengok gambar saja dah beroleh pahala.. belum lagi perginya..
    subhanallah.. maha pemurahnya ALLAH SWT.. betapa rindunya diri ini ingin bertemu dengan kekasih ALLAH, Baginda SAW..

    ~tanam keazaman dan tekad utk pergi ke sana satu hari nanti.. insyaALLAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahuakbar...SubhanaAllah..Sesunggunya Allah Maha Pemurah, Maha Pengasih lagi Maha Peyayang...In Shaa Allah, suatu hari nanti pasti kita dapat ke sana..sama2 kita usahakan..

      Delete
  11. Alhamdulilah... Mekah adalah tempat paling indah dan suci di dunia.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. :') hope one day dapat ke sana....

      Delete
  12. SubhanaAllah..semoga kita dapat ke sana suatu hari nnti..
    Semoga parent n kakak sis selamat pergi dan kembali ^_^
    Amin..

    ReplyDelete
  13. insyaAllah...mmg nak pg juga ke sana nanti...

    ReplyDelete
  14. Insya Allah 1 hari nanti akk.. :')

    ReplyDelete