nuffnang

loveable person

Wednesday, 27 March 2013

Segmen: 300 bloggers

                                 Assalamualaikum & Happy Wednesday my lovely peeps!

Malam-malam ni bersemangat nak join segmen yang awesome dari blogger Paly, Segmen 300 Bloggers tu!.. Sangat menarik kan tajuk segmen ni...So, yang tak join lagi jommm laa kita join dan memeriahkan lagi segmen ni ok...Rugi sapa yang tak join! :)

Klik gambo atas ni untuk join ok.. ^_______^

Selamat bersegmen semua! Thank Q for reading my lovely peeps!
As-salam~


40 comments:

  1. Uitss selamat bersegmen malam2... :))

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen akak cayam.. :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen..hery skrg susah nk jalan2 dh :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank Q hery..owhyeke, xpe bz mencari rezeki kan :)

      Delete
  4. paly pn smgt nk mengomen, hehehe.. thx sis :)

    ReplyDelete
  5. hai akak comel.
    Follow dari http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/03/mega-topup-giveaway-by-incik-b-ss.html

    ReplyDelete
  6. good luck :)

    psst~page busana muslimah tu dah siap..jemput like n shopping ye..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q didiey..
      owhyeke, oraitezzzz, will terjah soon..hehe :D

      Delete
  7. dtg dr segmen yg sama:) slm kenal

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen...macam best..insyallah nanti saya akan join..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q azlan..haa nanti joinn naa.. hee :)

      Delete
  9. The very gud luck to you sis ^_^

    ReplyDelete
  10. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html


    singgah menyapa

    cik akak tinggalkan jejak dear :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum w.b.t . Salam perkenalan . Follow sini (:

    Segmen 300 Bloggers

    ReplyDelete
  12. anis singgah sini dr segmen same :)
    btw, da lme follow sini :)
    jemput singgah blog anis
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  13. good luck! nanti nak join juga la..

    ReplyDelete
  14. dtg dari segment sama

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  15. Hai. singgah sini. dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  16. wah tajuk segmen memang keboom..boom..kita pun nak join sama lah...

    ReplyDelete
  17. salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum
    singgah sini dr segmen yg sme

    jmput singgah
    http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    done follow
    gut luck

    ReplyDelete
  19. Hai,salam perkenalan.
    dari segmen yang sama.dah follow awak..meh lah follow sya balik..eheh ^_^
    http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers_27.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    I follow ~

    ReplyDelete
  21. salam ziarah dari teman baru.. :)

    ReplyDelete