nuffnang

loveable person

Friday, 22 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

                             Assalamualaikum, Salam Jumaat & Happy Friday my lovely peeps!

Di hari Jumaat yang mulia ni, moh le kita join Giveaway yang telah dianjurkan oleh Makk Dara yang meletops gitu :D ..Jom kita memeriahkan lagi suasana, merapatkan lagi ukhuwwah di antara bloggers2 yang awesome dan mana tahu anda adalah bloggers yang bertuah itu kan....30 sponsor dan 56 hadiahhh menanti anda, soo apa tunggu lagi jomm join bersama saya...aicehh, promote sakan neh..hee ^_______^ Join sambil promote...Sponsor pong boleh join jugak tau..hikss :P

                                                           Klik banner untuk join eyh ;)

senarai penaja:
Blogger yang awesome yang telah ditag Dunia Sebenar Shida Emas PutihMieza Jhaa KIndah SuteraFakhruru & Aku Penghibur & semua bloggers yang baca entry neh... ^________^

                       Thank Q for reading my lovely peeps! Good luck untuk semua yang join eyh!
                                                                          As-salam~

71 comments:

  1. Assalamualaikum and Salam Jumaat my dear Seneorita ♥

    Tengok la award dia. Auuwww berpinar mata >.< Rasa nak join tapi kekangan masa. Btw Selamat bersegmen, Selamat berga sayang! Moga tuah itu menjadi milik anda ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam & Salam Jumaat my dear fiza ♥,
      hee, kan chantek kan award tu, ^_____^ Nanti ada masa jom laa join sekali dear..hee..Thank Q eyh, hikss ;)

      Delete
  2. Replies
    1. hee, join jangan tak join tau combi.heeee ^_______^ Good luck ;)

      Delete
  3. Nak join..hehe..tp nk mkn nasi dulu..lapar...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, lepas makan nanti akak join tau..hikss :D

      Delete
  4. Salam..diana pun join segmen yang sama..best of luck yea :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee, good luck to u too dear ^_______^

      Delete
  5. good luck adik! akak pun salah sorg dari sponsor (SuWaRa Entertainment). sponsor pun boleh join eh? akak ingat tak muleh tadi. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q akak ^________^ a'ah akak, sponsor pun boleh join jgk,jomm kita join ramai2..hee :D

      Delete
  6. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Thank Q dear..good luck to u too ^______^

      Delete
  8. Salam. Datang membalas kujungan :)

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yang sama datang singgah sini dan already follow u :)good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear, Good luck to u too ^______^

      Delete
  10. hallo! singgah blog kamu pulak.. moga berjaya k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Holla, hee, terima kasih dear, moga berjaya too ^_____^

      Delete
  11. selamat berGA..Tq tag sy ^_^

    ReplyDelete
  12. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen, dari GA sama

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  14. sesama ler kita support Mak Dara..good luck...

    ReplyDelete
  15. selamt berjaya seneorita.. hehe..semoga bertuah

    ReplyDelete
  16. Singgah dari GA yg sama..Good luck dear (^^,)

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  17. Akk semoga berjaya tau ber GA... huuuuu

    ReplyDelete
  18. selamat ber GA, singgahbalas dari GA yg sama.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html#comment-form

    ReplyDelete
  19. all the best adikku sayang... kakak datang dari GA yang sama...

    ReplyDelete
  20. #1057

    BW n follow dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    ReplyDelete
  21. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Good luck! Nieza join jugak.. first time datang sini..salam kenal ^^

    ReplyDelete
  23. dari segmen yg sama

    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  24. Dari segmen yg sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  25. Balas kunjungan dr GA yg sama :)

    http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  26. membalas kunjungan dari GA yang sama..tq

    http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  27. salam..

    Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  28. Jalan-jalan sini :)
    Dari segmen Mak Dara jugak.

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  29. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  30. Salam dri segmen yg sama and done follow ...jom follow sy semula


    http://impianzafirah.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_864.html

    ReplyDelete
  31. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  32. hai.nida dtg dri segmen.....
    gudluck&selamat bersegmen...

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  33. singgah sini...

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  34. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  35. balas kunjungan..gud luck..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  36. good luck dear!!mn tau bertuah dpt hadiah awesome!! heee:D

    ReplyDelete
  37. terima kasih sebab singgah blog kite....selamat bersegmen jugak ye...hehe

    ReplyDelete
  38. Thanks senorita coz sudi singgah blog santai...dah follow blog ni jugak..

    ReplyDelete
  39. thanks dr segman yg sama =) http://cikarinasukataip.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  40. Blogwalking sini
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  41. ALL the best k..

    http://bahrain-info.blogspot.com/2013/03/gajet-student-price.html

    ReplyDelete
  42. salam... saya pon join jugak.. slamat ya :)http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  43. Aida datang terjah peserta GA Mak Dara :) salam kenal.. #1141

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  44. sggh dr segmen yg same n follow u back =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  45. salam.. saya datang membalas knjungan dari segmen yang sama..maaf sebab lambat balas knjungan.. =)
    jgn mare ye.. =)

    ReplyDelete