nuffnang

loveable person

Friday, 1 March 2013

Thank Q Celoteh Pena Biru Mummy! :')

Assalamualaikum & Happy Weekends, amboi kalut nak cuti ja kan..heee....
Hellow peeps!

Alhamdulillah, harinie adalah permulaan bulan yang baik buat aku, rezeki mencurah curah seperti koko crunch jatuh ke dalam gandum  harinie, syukur Alhamdulillah sangat-sangat...
Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia mana kita tau kan...Haa begitulah nasib aku, selalunya takdelaa aku ni bernasib baek sangat, tapi berkat keikhlasan aku,*aicehh puji diri sendiri pulak dah minah sorang neh*,  haa betoi laa berkat doa dan keikhlasan aku dalam membuat sesuatu perkara akhirnya membuahkan hasil...Kenapa ayat aku malam ni macam karangan SPM =,= Dulu SPM pun tak karang lagu ni...

Ok, kat sini aku nak ucap terima kasih tak terhingga kepada Mummy Aien sebab mengadakan segmen yg sangat awesome neh, rugi sapa yang tak join tau..Walaupun mummy baru dalam dunia blog, tapi mummy dah buat segmen, salute la, n ramai yang join tau....Blog mummy neh memang best, ada banyak tips@petua, resepi, ilmu motivasi semua ada, kalau tak percaya jom terjahh Mummy Aien k..Jom support mummy Aien...Semoga mummy berjaya dalam kerjaya dan dunia blogging...

Alhamdulillah dalam segmen ni aku menang hadiah utama...Unexpected... ;') So, lepas ni kalau ada orang yang buat segmen, contest or GA korang join laa k, selain mencuba nasib mana tau ada rezeki kan, selain tu kita dapat kenal dengan blogger tersebut dan bloggers2 yang lain....Maka terikatlah sebuah ukhwah sesama kita kan... ^______^

Tengok header mummy aien, chomel kan mummy? Anak mummy pun chomel sangat macam mummy! :D heheh..

Okeyh, sesiapa yang tak kenal mummy lagi, i mean tak pergi melawat blog mummy lagi cepat la pergi, tak rugi sangat2, btw mummy aien seorang yang sangat mesra, n selalu tinggalkan komen dekat entry...heeee...Sayang mummy aien ketat2! hee....Semoga hubungan kita dalam dunia blogging neh berkekalan sampai bila-bila...Kalau ada jodoh kita jumpa ye....Hee...In Shaa Allah....

Thank Q my lovely readers! Sayang semua! Assalamualaikum :)


27 comments:

  1. perghh!! untunglaaa~ share adiah skit.. hikhik!! =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, danke schoen bruder! ^______^ boleh2,mai la amek :P hehe

      Delete
  2. wah..sampai buat entry taw.. *nmpk x muka terharu mummy nie?* hehe..
    btw,1stly,thanks join segmen mummy n xjemu singgah utk Cbox dan komen di entry.insyaAllah kita saling support meng support k? tahniah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure mummy :D thank Q dekat mummy jgk sbb slalu tinggal komen kt blog sye yg xseberapa ni...hehe ^______^
      okeyh mama, kita saling menyapport,haha, tudiaaa lingkup bahasa..hee.. Thank Q so much! hee

      Delete
  3. tahniahhh...

    bestnyer menang...

    murah rezeki...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dear :) alhamdulillah murah rezeki...

      Delete
  4. tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
    wahhh jom terjah ramai ramaiiiiiiiiiiiiii hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terjahh jangan tak terjah makkk......hehe :D

      Delete
  5. Replies
    1. Thank Q awak...Alhamdulillah rezeki :')

      Delete
  6. Wau..menang lagii...TAHNIAH2... ∩__∩

    ReplyDelete
  7. helo..tahniah ye. jemput la singgah blog sy. assalamualaikum!

    http://jenabook.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. tahniah.. hebat betul mane2 segmen mesti menang... hebat !! rejeki dari Allah ya mbak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih acik...Alhamdulillah, ya pak rezeki dari Allah..syukrann.. :) hee

      Delete
  9. congrate sis.. untung dia.. xnak share ke ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear :) hee, boleh je nak share..hehehe :p :D

      Delete
  10. Baca sekali lagi rupanya dah menang eh...hehe...Tahniah yeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheee, thank Q akak..Alhamdulillah rezeki... :)

      Delete
  11. haha.. congrats dear! rajin join segmen mesti kena satu/dua menang ;)

    ok, saya pi terjah blog mummy tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh Thank Q dear,, :D haa terjah jangan tak terjah..hihihi ^_________^

      Delete