nuffnang

loveable person

Friday, 29 March 2013

Serikan Impianku Menjadi Blogger Selebriti

                                              Assalamualaikum & Salam Jumaat my lovely peeps!

Alhamdulillah we're still alive, still breathing and still can smileeee :) Wahh, pejam celik pejam celikk dah hari Jumaat dan dah penghujung bulan 3 dah kan....Masa cepat je tinggalkan kita kan....Tapi kita tetap membuang masa yang ada, hargailah masa dengan sebaik baiknya, sesungguhnya, manusia itu berada dalam keadaan yang rugi jika membuang masa begitu saja...Wahh, tazkirah di hari Jumaat pulak kan... ^____^

Hmm, lepas lunch tadi check2 email, ada 1 email yang tak pernah dapat lagi dan terus membacanya sehingga ke penghujung..Really3 UNEXPECTED.... Alhamdulillah...Email apa eyh?....



Hmm, kalau tiada halangan In Shaa Allah pasti aku sampai ke sana...Masalahnya sekarang jauhh laa tempat tu, hope dapat pergi event tu sebab ramai blogger2 yang hebat join antaranya Cik Epal...Selain dapat kenal dan jumpa bloggers2 yang lain, dapatlah ilmu dan panduan dari Cik Epal tentang cara-cara menarik perhatian pembaca dan menambah bilangan pembaca melalui pengalaman beliau dalam dunia blogging neh..

Niat untuk berblog bukan untuk menjadi femess or jadi retiss, tapi untuk berkongsi cerita dan info-info menarik untuk pembaca yang setia...Kalau ada event2 macam ni dan terpilih untuk join event macam ni, apa salahnya pergi kan? Betul tak?...Kalau tiada aral pasti aku ke sana...Sesiapa yang dapat jemputan event ni, hopefully kita dapat jumpa la eyh.. :)

Btw, jutaaan terima kasih kepada semua yang sudi membaca dan follow blog picisan aku ni ye.... ^______^ Hope suatu hari nanti kita boleh jumpa ye para bloggers semua! Salam Ukhuwwah dari saya....

                                      Thank Q for reading my lovely peeps! May Allah bless u..
                                                                    As-salam~

52 comments:

  1. dik adik yaya ade juga dapat mesej nie..baru je cik akak baca entry dia...tahniah ye dik..tak sangka memang ade perhargaan buat blogger kan dik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke, kalau dapat pegi, boleh laa jumpa yaya sekali..:D tu laa cik akak, xsangka sungguh kan..

      Delete
  2. wahhhh tahniahhh...
    rugi tau kalau tak pergi...
    hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank Q sis..tu laa, kalau xde aral
      in shaa Allah, sye pegi.. :)

      Delete
  3. wahhh untungnyaaa,,,,....congratssss....

    http://myaleo.blogspot.com/2013/03/kini-tujuh-bulan.html

    ReplyDelete
  4. wahhhhh .. congrats dear .. g la .. jgn lepas kn peluang mencari ilmu .. wish u luck okey ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis..In Shaa Allah, kalau tiada halangan sampai la ke KL tu..hee.. ^_______^

      Delete
  5. wahhhh..untugnya! bukan senang tau nk dpt jemputan camni. hehehe
    teruskan berkarya dik! support u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih akak..unexpected akak..in shaa Allah, kalo xde ppe hal, dik pegi kot event tu..thank Q akak sbb support sye..terharuuu sgt..will always support u too lovely sis! :')

      Delete
  6. wahhhhhhh...hebat lar..btw tahniah sweetie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde laa hebat sangat dik.. :) terima kasih dear...

      Delete
  7. ena dah lama tak cek gmail.... huuuuuuuuu apapun tahniah ye kak hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. enaa check la cepatt, mana tau ena dpt jgk, boleh laa kitaa jumpaa kat sana... :D

      Delete
  8. hehe..kalau yaya pergi dan akak pun pergi..boleh la jumpa kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah betul tu dear..hope kita dapat pergi n dapat jumpa kat event tu nnt.. ^________^

      Delete
  9. REZEKI...jangan disia-siakan...we support u...

    ReplyDelete
  10. salam kenal..singgah sini..tahniah yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal.. :) terima kasih sis ^______^

      Delete
  11. kalau ada peluang pergi la .lagi2 kalau memang dah ada impian nak mantapkan blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sis..hmm In Shaa Allah kalau tiada aral mmg nak pegi sgt event tu.. :)

      Delete
  12. Wahhhh TAHNIAH adikku kerana terpilih.. haa pergi jangan tak pergi.. peluang keemasan nih.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akakku syg.. :) In Shaa Allah akak, kalau tiada halangan pasti dik pegi ke event tu..

      Delete
  13. Wahh! Tahniah! :) Jangan lepaskan peluang berharga nie! Nanti kalau pergi, boleh kongsi tips yang Cik Epal bagi dengan para pembaca pulak. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih arol...In Shaa Allah, kalau tiada aral dan panjang umo pasti akan ke sana.. :) okeyh, no problemoo..heee ^____^

      Delete
  14. bestnyaa!! congratzzz seneorita!! ;)

    ReplyDelete
  15. Bestnya! Tahniah kak Seneorita ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dik...hope dpt join la event tu :)

      Delete
  16. Wahh retis!!
    Kim salam Cik Epal

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada retiss la..hehee :)
      In Shaa Allah.. ^____^

      Delete
  17. Replies
    1. haha, xde maknanya retiss akak ipahh oi... :D
      hmm in shaa Allah, kalo xde ppe anie p la kot..huuhu

      Delete
  18. wahhh hebat tu ..tahniah ..rejeki kamu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih acik...hmm but not sure dapat pegi ke x..huhu

      Delete
  19. syok syok syok! pe lg..g la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah kalau tiada halangan pasti sye pegi.. :) hee

      Delete
  20. Replies
    1. :) xtau laa best ke x lg kak uzu, xpegi lg..hope dapat pegi..huhu

      Delete
  21. congrats dear.. pi taw, nanti boleh kongsi tiap2 tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear...In Shaa Allah, hope dapat pegi la.... :)

      Delete
  22. wah, untungnye.
    ni kira dah jadi selebriti blogger ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, belom lg la nick. :)
      sye blogger biasa2 je... ^___^

      Delete
  23. wow tahniah...seleberiti u......hehe.. all the best 4 u:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) xdelaa selebriti sgt..hee ^___________^

      Delete
  24. tahniah dear :) kim slm ngn cik epal tau ^_^

    ReplyDelete
  25. Dh selamat sampai & balik pon akk kn? Hihihi

    ReplyDelete