nuffnang

loveable person

Wednesday, 27 February 2013

# Wordless Wednesday: Pernah tengok tak?

Assalamualaikum & Happy Wednesday!
Hellow lovely peeps!

Pernah tak tengok orang gantung helmet kat situ????
Wuarghhh, ini semua keja budak praktikal sekali dengan aku, dia dengki dengan helmet aku yang chantek tu kot, then dia cuba nak bawak sorok helmet ni, aku cari-cari tengok2 boleh dia gantung kat situ......WhatTheFish...grrrr

Wa nampak lu kecik besaq kecik besaq je der......hahaha...Masa dia gantung tu aku p toilet, masuk2 office dia dok gelak sorang2, pastu yang tak boleh belah dia siap tangkap gambaq helmet ni kot, then sent kat FB aku....Haishhh....Sabaq je lah... =,=


P.S~ Sorry la sebab ada ayat pulak kat entry neh, sebab geram n macam lawak pulak bila tengok balik gambaq neh.huhu..Ok, so, nak pesan Berhat-hati dalam bergurau, kang helmet ni makannyaa..hehe :P Assalamualaikum

45 comments:

  1. LOL baik le dialihkan helmet tu sebelum ko nampak dia terpacak kat pajak gadai ekeekek sengal tul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaha...dah laa helmet kesayangan tu...adoii..Budak tu mmg sangat sengal..hee

      Delete
  2. Replies
    1. hehee..owhh akak nini gelak eyh...hee :D

      Delete
  3. saja wat dajai noo haha... biasa la kdng mlwak kasar tapi jnis x boley trima mmg mkn helmet bdk tu hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, tu laa sis..haishh, sabo je laa..naseb baek kte neh jenis yg boleh terima gurauan2 kasar neh..haha :D Kalo tak dah lama helmet tu mkn die..hihi

      Delete
  4. hihi..sabo je la ye..mmg rsa kecik besaq je..:)

    ReplyDelete
  5. mjur ko tak take serious

    kalo tak mati die kene hentam LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah..tu laa pasal sis..sebab laa kte neh jenis yg penyaborr..hee..lg seminggu je nk habis praktikal ni, so anggap ni suma gurauan semata-mata..walaupun dlm hty geram laa jgk...hee

      Delete
  6. hahhaha...untung dpt kwn mcm tu kak...mmg helmet tu mkn dia...ahhahha..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha, mmg untung sgt, selalu buat akk geram ja..tu laa nasib baek helmet tu xmkn dia lg, kalo x..aahahahah :D :P

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Hadoiii...haha...memang Wordless la arini yek.... agak kurang asam garam tu...mesti hot ni nak kene usha2...dah mcm CCTV size besaq pun ade :D

    Resepi Ais-Krim Goreng

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee, tu laa dear...mmg kurang asam garam betol budak 2...haha.. :)

      Delete
  9. ahahaha mesti budak laki yang buat keja ni kan.. awak bawak motor eh? terel ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tau xpaa dear, budak2 bawah umuq besaa la kan, menyakat orang ja tau..grr..hee..yep, hari2 sye merempit p tempat keja..hihi..terer kan..hee :D

      Delete
  10. hahahaha...saje nk cri pasal la tu :D

    ReplyDelete
  11. Banyak eh wordless dia =P
    Btw, lawak jugak gambar helmet tu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue laa, ingat xnak tulis tadi, tp xbaik simpan sorg2 kan, tu yg taip jgk..heheh .. :)

      Delete
  12. Replies
    1. uhuhu, tu laa kan, geram2..haishh sabo jelaa..hee

      Delete
  13. hahahaha.. alolo sian sis.. sabar.. nnt lama2, jadi kenangan lawak antara benua.. hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian kann, huhu... :D haa tu laa, xpelaa, lagi seminggu je nak praktikal ni, then habis, bwu diorang semua rindu kat sis kan..hee :)

      Delete
  14. Nanti ambik helmet dia plk sangkut kat mana2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tu laa akak..tp die naek keta la akak..xpe2 tunggu la dia nnt..hehe..*moodJahatTiba2* hihi

      Delete
  15. Dia gantung wat jadi cctv tu..
    hehheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, tu la pasal AJ..adoiyaii..sabo je laa..huhu

      Delete
  16. hahah..balas balik nanti tau..(tukang cucuk)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, okeyh akak! berehh... :D heee (kena cucuk dan tercucuk) hehe

      Delete
  17. hehe dorang nak bergurau mesra dengan akk la tu.. hikhik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tu laa kan, hehe..hampeh betoi kan...sabo je lahh..hee :)

      Delete
    2. gurau2 ja boleh, mesra2 no way.. over my dead body! U know, I am a disciple of Yip Man, Wing Chun sect from Foshan! Wacha wacha wachaa!!!! ^______________^

      Delete
    3. hehehe..betul betul betul..ni buat bam2 bertambah tambah syg kat bon2 neh.. :'D heee

      Delete
  18. salam dtg nk tgok helmet..hihi

    ReplyDelete
  19. hahahaha... sis tumbuk je dorang.. hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tu la kan..bukan tumbuk tembak terus..kabaaboommmm...hahaha

      Delete
  20. haha... glemer helmet mak....hehe

    ReplyDelete
  21. Ini mesti ada kes tidak puas hati. Lain kali pasang mangga. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa kan, die jeles sebab tak pernah pakai helmet sebrutal tu kot. =,= dengki dengki dengki...ahaha.thank Q for suggestion bro! hee ^_______^

      Delete