nuffnang

loveable person

Tuesday, 26 February 2013

Save or Discard?

Salam 1 Panda~ TROLOLOLOLOL~ xD


Ada 1 persoalan yg bermain di mindaku semalam.. Adakah org lain (terutamanya lelaki) yg menyimpan sweet2 txt msg yg GF/BF korg send dlm phone? Bunyi cm retard kn kalo lelaki simpan benda2 alah cmni tp bg aku xsalah kn kita simpan sbb kdg2 bila baca blk sweet txt ni hati and perasaan akan berbunga kembali..org kata cinta akan kembali mekar..hahaha choi!

So here are a few selected original txt msgs yg bam2 aku send dahulu kala ^_^



Moral of the story is sometimes small things can make a big changes in life. Even though txt msg can be written all over again in the same way but you cant never change the feelings when 1st time receiving it. What i mean is those sweet ones. Tambah2 lak kalau dikarang sendiri oleh org yang kita sayang tanpa di-copy dari mana2..Even if copy pon xkesah lah janji ikhlas dari hati..

p.s~ Its me Bon2, NOT Seneorita Baharin a.k.a Bam2 .. :)
PS~Yeah its me who write and post it not SB :P -tgk kat bwh tu posted by MiniPanda..^__^

Mood exaggerator xD

37 comments:

  1. salam seneorita :)

    ayie jenis suka simpan msg2 lama...kadang2 ayie baca balik... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam ayie..
      bwt ni bukan my post, dis is my bon2 post,hehe :D
      owh kiranya lelaki mmg akn simpan la kan ms dr buah hatinya.hee..good to know it..^______^

      Delete
  2. sweetnyerrr mcj tu...ct pon suka simpan.lau bce blik, snyum sorg2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee, sweet eyh... :D selalunyaa ppuan la yg slalu sweet2 kan..haha:D

      Delete
    2. boo bkn girl ja..boys pong ada..mcm2 adaaaa!! ^________^

      Delete
    3. hehe...owhyeke.. :D terharu sangat :')

      Delete
  3. hihihi law baca balik rasa sweet n senyum2 tpi slalu akan pdam blik laa lama2.. tp bila clash sedih je baca huwawawawa slalu dlm hp lma la jmpa blik msg2 ayat ni hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee kan cheida kan.. :D tp cheida mesty byk simpan msg dr fiance' kan..kalo ada perselisihan fhm ke apa ke, then baca blk msg tu, trus melting n ok blk..heee..
      btw, yg reply ni SB aka bam2..hee :)

      Delete
  4. terasa comel je bc..

    p/s: kalau nak PMC tu, bgth je yui ya..sbb stok cpt hbs..ramai suka bli per kg trus.

    ReplyDelete
  5. hahah ena save sekejap je.. dah dua minggu 3 minggu, buang.. XD sebab ena rasa kata2 txt msg tu x pnting dan tak berguna kalau hati dia tak seperti dlm txt tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, lawak la ena ni..xpe bf ena ttp syg ena, dont worry..kadang2 msg tu yg buat kita brtambah syg tau..bila gaduh then bca msg2 sweet tu, hati jd sejuk la sikit.. :D haha

      Delete
  6. agree...kdg2x bnda yg sekecik2x mcmnila yg bt kite happy berhari2x..ahaks! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu dear..heeee, tambah2 yg long distance r/ship kan, bila jauh then baca blk msg sweet2 tu, rasa better la sikit..heee

      Delete
  7. sweet sgt ur boyfie seniorita german! hehe.. i rasa pakwe i tak simpan kot sweet txt msg mcm tu :p tp best kan kalo simpan, bila baca blk bole ejek-ejek :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet sgt kan..haha..kalo time sweet je die sweet.. :D haha..mesty pakwe u simpan punya ur text, die ckp je xsimpan, tp sebenarnya die simpan..sje xnak bgtau kat u la tu..hee :)
      ~SB~

      Delete
    2. ya boleh gk ejek2 (post ni sbb nk ejek Seneorita la)..hehehe just kidding bam2 :D

      Delete
    3. owh mcm tu laa ye bb bon2..nak kena neh..hehe. :P :D

      Delete
  8. Zaman uncle mana ada txt msg / sms ni... mula2 uncle tulis surat > lepas tu tangkap burong merpati. > Ikat surat tu kat burong tadi. > lepaskan. > harap burong tu terbang pada orang yg betol... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah....terbaekk lah uncle!! :D kalau dapat dekat salah orang macam mana tu uncle?wonder* heheehe

      Delete
    2. kalau dapat kat orang lain tu.... dikira 'rezeki' jugak lah... haha

      Delete
    3. cool lah cara uncle ni :D hahaha..ni org ckp msg time zaman "tok nadoq" kata org kedah..

      Delete
  9. hahahaha so sweet :) ... kadang kala time pasangan sakitkan hati kita tu ..ayat2 cm di atas sebagai penenang ..cewahh bergolek2 jadinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe, bergolek-golek jangan sampai jatuh katil ye acik :P :D HEHE

      Delete
  10. Suami saya pun masih simpan lagi mesej2 lama sebelum kawen.. malu pulak baca balik..hehe

    *saya simpan mesej lama dalam diari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh, sweet laa suami akak.. :D
      sama la kte, sye pun simpan dlm diari, diari hati..cewaahh.. :D

      Delete
  11. sedih sngt lagunye

    uwaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak iffah jangan nak ngade2 kat sini..ahahhahaaha.. :p
      :D nak nanges jgk blh?hahha :P

      Delete
    2. td takdak pulak lagunya, balik umah guna lappy sendiri baru kuar lagu, tu yg pelik tiba2 akak ckp sedihhnye lagu..hehehehe :P

      Delete
  12. tak save pun..huhu..sebab takde ayat sweet pun..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh....xpe2 nnt kalo ada yg sweet simpan pastu print.hehe :P :D

      Delete
  13. Replies
    1. hehehhe...ayat tangkap leleh kan... hadoiii.. >____<

      Delete
  14. buang semua! haha. sebab nak tengok adakah ke'sweet'an dia masih kekal ataupun tak.. melampau kan. haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, amboiiii die...kalo mcm tu bagus jgk kan,nnt suruh bf awk antar msg sweet2 hari2..boleh laa delete msg tu n tnggu yg baru pulak..hehe :D

      Delete