nuffnang

loveable person

Saturday, 23 February 2013

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com



Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

28 comments:

  1. semoga berjaya ye!! eh kalau xactive google circle tu boleh join juga ke????

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank Q ena..hee..boleh kot dear, tp mention la dkt kak mia..

      Delete
  2. yeay...kita serupa...sama2 join... all the best dear... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy! ehehe :D all the best to u too sis ^________^

      Delete
  3. Hai , Ninaa singgah sini :) wuhuuu :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi ninaa..thank Q..will singgah ur blog back ^___^

      Delete
  4. Nampaknya kita di segmen yg sama hehe :)

    ReplyDelete
  5. hai ! yana datang dari segmen yang sama ..

    good luck utk kita semua ! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear...Good luck ukt kita semua ye! ^_____^

      Delete
  6. Assalamualaikum! hai. Mira datang blogwalking dekat sini.
    Singgah blog Mira pula jom? http://www.miramashimaaru.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam Mira..baru jalan2 kat blog mira..heee... ^____^ good luck eyh dear!

      Delete
  7. http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html dari segmen yg sama :) bw here ^^

    ReplyDelete
  8. Datang dari Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. salam... ayu dtg dr segmen yg sama...

    ada masa singgah lah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. salam... mia datang belek blog ni. terima kasih ya sudi join segmen bloglist mia.

    ReplyDelete
  11. salam.... tahniah ya....

    http://www.mialiana.com/2013/02/pemenang-segmen-bloglist-12-jam-oleh.html

    ReplyDelete