nuffnang

loveable person

Friday, 15 February 2013

♥ First Giveaway by MarshMallow ♥

Assalamualaikum & Happy weekends u'ollz!

Haishh sakan pulak aku update entry malam ni eyh...hee...Yelaa join untuk aktiviti2 yang menyihatkan takpe la kan... :D Haa, tadi masa dok main burung biru(tweeter) tiba-tiba ada sorang bloggers ni tweets aku,nama die Marshmallow eh silap Aimi, hehe.. Tengah dok main tweet2 gan Aimi , then dik Aimi comel ni ajak join first GA beliau..hehe..So, apa lagi jom laa ramai2 join GA Aimi neh eyh :D

Klik banner untuk Join...

Ok,btw dik Aimi suruh komen pasal blog die sekali.... :) Alamak akak tak reti laa nak bagi komen sangat, tak pro sangat untuk komen blog....Tapi boleh je nak komen, komen yang ikhlas lagi jujur ye...
For me, blog Aimi simple but nice, kemas, background chantek love2 gitu kan, header pun cun macam tuan die, hmm apa lagi eyh, loading pun cepat je, bagi kak blog Aimi tak dak masalah..Overall nice blog! 
Keep blogging dear!

Meh nak tag Fatin & Azwarsyuhada & kepada readers yg baca entry neh :)


P.s~Good luck! Assalamualaikum :) Happy Weekends...May Allah bless us...

13 comments:

  1. Yeay \(^___^)/

    Thanks sis sebab join :*

    ReplyDelete
  2. Mekasih tag Azwar. Insyallah, kalau ada masa azwar join k.. >_<

    ReplyDelete
  3. tak berani nak komen blog orang.
    especially blogger yg dah famos amos..hahah
    pe pun all the best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...kann..takot jgk nak komen.hee...btw thank Q bro! ^____^

      Delete
  4. Peserta GA :) Update http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-ga-updated.html

    ReplyDelete
  5. hye
    dtg dr GA yg sme ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

    ReplyDelete