nuffnang

loveable person

Monday, 11 February 2013

♥Tudung Online MN Boutique Koleksi Terkini♥

Assalamualaikum & Salam 1Bloggers & Salam 1Malaysia!
Hellow peepss!

Cuti-cuti ni memang rajin sangat berjalan kann...Jalan pergi mana? Ok harini just jalan-jalan di alam maya je sambil cuci mata tiba-tiba nampak satu online boutique yang buat contest untuk bloggers, so aku apa lagi join laa selepas tengok tudung-tudung yang dijual semua awesome terus take part contest ni....


Haa nak tau ada apa dekat Tudung Online MN Boutique? Jom tengok... 
Macam-macam ada tau...Meh kita tunjuk sikit apa yang ada dekat MN Boutique neh ye.. :)
Haaa, sebelom terlupaa kan, ceq nak bagitau neh, sapa2 yang subsribe MN Boutique neh dia dapat Voucher, seriously! So jom subcribe ramai2 n beli belah dekat MN Boutiqe..
Besides, FREE POSTAGE tau u'olzz....

Beli je mana-mana tudung dan u'll get FREE INNER u'ollzz....Awesome kan? Promo end on 28Feb2013


 Antara tudung-tudung yang dijual di MN Boutiqe...Ce tengok ce tengok..Semuanya chantek2 belaka...
Geram je tengok tau tudung-tudung yang dijual kat situ....hee





Gambar-gambar kat atas ni ialah tudung bawal 2D & 3D 

Haa atas ni pulak Bawal Pelangi.....Chantek kan tudung tu??hee

Ni pulak Shawl Hanin Square...

Wahh2 kalau boleh nak je letak semua gambar-gambar tudung yang dijual kat MN Boutique neh....Semuanya seriously chantek sangat & harga pun sangat berpatutan....
Ok, jom ramai-ramai serbu dekat “Tudung Online MN Boutique”
dan Klik facebook MNbutik untuk lihat tudung-tudung yang dijual ok....

Btw, lepas baca nak mintak tolong sikit boleh tak awak2 semua? hee
 KLIK LIKE dekat FB MN Boutique entry ni eyh? Terima Kasih u'ollz! Jasamu dikenang sangat3....

p.s~ If a women has the right to show off what she has, then she also has the right to cover it up too.. A rose protect itself by thorns, and a Muslim woman protects her beauty by her HIJAB...
May Allah bless us...Assalamualaikum...






10 comments:

  1. kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa my lovely place, tempat jual tudung.. nak terjah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..cepat2 terjah ena :D klik like skali eyh..thank Q :)

      Delete
  2. btw, hana da follow blog awk,. trimas follow blog hana ;)

    ReplyDelete
  3. Cantik-cantik tdung, gudluck ye awak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan semua tudung2 kat situ chantek2 sgt. :D btw thank Q sis :)

      Delete
  4. hhahahahaa walaupon tak berkaitan nak cakap jgk segmen yang gempak untuk kaum hawa.. bila la ada untuk kaum adam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee..kan acik kan...acik laa buat contest utk kaum adam, mana tau dpt sambutan..hee :D

      Delete
  5. cantik2.. good luck eak.. hihihi

    ReplyDelete