nuffnang

loveable person

Tuesday, 26 February 2013

Tahukah anda Buncit itu Sexy?

Assalamualaikum & Salam 1Bloggers!
Helloww peepss!

Ok sebelum apa-apa dan di apa-apakan, aku nak bagitau yang blog ni dihuni oleh dua orang makhluk yang paling sexy paling sexy sekali, (tiba2 kuar lagu indon tu plak)  tapi his just my site writer...Rasanya kalau yang selalu layan blog aku dia tau kan,*ada ke yang layan eyh*  iaitu bon2 a.k.a miniPanda...hehe..Bon2 pun teringin ada blog tapi masalahnya biasalaa kan lelaki ni kan pemalas, dia dah ada blog, tapi berhabuk bersawang tak terkira, last2 bon2 delete terus blog dia sebab malas nak bersihkan sawang-sawang tu semua, haishh bf sapa la ni kan malas betol..hehe..... =,=
Ok, harap korang tak confuse la eyh siapa yang post nanti, kalau bon2 yang post entry nanti, i'll make sure he will mention it dekat P.S ok? :)

Haaaa, INFO terbaek neh....Info neh khas untuk lelaki bukan untuk perempuan ye, kalau perempuan buncit tue makna kata maybe dia mengandung or banyak angin kot dalam perot, ahaha... :P


Kalau lelaki perut buncit sexy kah? Hehehe, tapi kalau aku kan, aku tak kisah, nanti kalau kawen, for sure
perut bon2 buncit , boroi n boyot punya, ahahha, NO problemo, selagi hati masih sayang so tiada masalah, betoi dak?....Bagi perempuan kalau suami dia nanti dah boroi n gemok dia tetap sayang, sebab mengikut kajian kan, lelaki perut boroi ni seorang yang peyayang dan berfikiran jauhh..Betoi ka? hahah....
Kalau tak percaya ce baca info bawah ni...... :D


Tapi aku rasa fakta ni macam betoi pun ada, semua lelaki yang dah berkawen mesti buncit or boroi or boyot kan....Kajian ini dibuat oleh aku dekat ayah, abang kandung dan abang ipaq aku...Semuanya boroi..hehee..Maybe sebab bahagia sangat kan dan bini pulak dok sumbat macam-macam makanan..haha.....

Biaq laa kalau lelaki buncit berkemungkinan besaq tak dak laa yang berkenan kot kan,  kalau lelaki yang jenis gatai miang tu tak boleh nak kata apa la kan,  dia rasa dia sexy la konon tu yang boleh menggatai kan..Kalau dah kawen tu jaga isteri sorang tu dah laa, tak payah nak menggatai dengan anak dara orang pulak ye...Dan untuk perempuan2 di luar sana, kalau dah tau lelaki tu dah berkawen, jauhkan diri anda ok, jangan jadi orang ke tiga yang memusnahkan rumahtangga orang lain...

Untuk lelaki yang dah berkahwin jadi sexy untuk isteri anda sudehh ok....Sesungguhnya buncit itu SEXY...hhehe..Jangan sedih2 kalau nanti pas kawen perut jadi boroi ye, sebab isteri anda tak kan kisah bentuk badan dan rupa paras, yang penting hati kan...
So, bon2 i hope nanti lepas kawen u punya perot ada itu boroi dan boyot maa ...hehe :P

So, kesimpulannya disini, sesiapa yang dah kawen tapi tak boroi dan buncit makna kata anda tidak sexy la....ahhaha, KBai..... :P Assalamualaikum 


40 comments:

  1. @_@ in what world am i now? hahaha..helllooo!! me = buncit? no no no..please! tgk gambar pong dah tau xboroi okey? hahaha..pssss, utk pengetahuan semua, SB @ bam2 yg buncit tp xnok ngaku! hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha.hellowwwww, please sedar diri sikit..hehe.xpe kalau xbuncit sekarang, nnt lepas kawen, i'll make sure u buncit sgt3.. :P just wait n see bon2! :P muahahahhaa

      Delete
  2. Sesungguhnya aku suka blog ni sbb mmberikan semangat untuk aku terus memboroikan perut aku n... haaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha, go go papa blogger teruskan semangat utk memboroikan perut, tp kenapa ada 'n' eyh?ada maksud lain ke neh?..haha...perut buncit lagi isteri sayang..hehe :P :D

      Delete
    2. tersalah tekan dah.. hehehehe

      Delete
    3. owhyeke, heheh..ingat ayat tergantung..hihi :P

      Delete
  3. lelaki yang telah berkahwin, kalau buncit tandanya bahagia!! kan sis kan? hehe..

    ReplyDelete
  4. ehh? Aiyoyoo.. xmau la muncit2 muncit ni. nak cucuk perut dia bg kuar angin semua. hehehehe,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe, kalau buncit lg sexy sis... :D kalaulahh boleh cucuk dgn tgn je bg kempis kan syiok...hahha ^______^

      Delete
  5. Suami saya kurus, tak buncit2 pn lagi. Mkn byk dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, suami akak maintain kot.. :D ok la 2, akak sumbat lg byk2 makanan.hihihi

      Delete
    2. Sampai sembelit dah akak sumbat..makan banyak, air kurang..hahaha

      Delete
    3. hehee, jangan laa sampai sembelit akak..hihi..kalau air kurang, sumbat makanan n air banyak2..heee :D

      Delete
  6. oh, kongsi dua org eh blog ni..wokeh2 :D

    lelaki yg six pax n tampan kemungkinan ada yang ingin merampas..bahaya2..hehe

    *biar buncit asal sihat ae, jgn smpai terlampau obese plak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, a'aah dear...sharing is caring rite? :D

      haa betoi tu setuju sgt, berkemungkinan besaoo laa kan..bahaya2..hiihi..kalau obese datang penyakit lain pulak kan, kena maintain buncit laa gamaknya..hehhe

      Delete
  7. biasanya klu laki dh kawin, msti buncit kan..tgk abg long saye pun same..kihkihkih :)
    bahagia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tue laa lumrah kehidupan kot, lelaki kalo kawen mmg nampak kebuncitan die tu...bhahahha :D bahagia sokmo.. ^____^

      Delete
  8. haha...pompuan jarang kisah, yang penting bahagia...tapi lelaki...erkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, betol tu dear...perempuan xkisah semua tu yg penting hati dan perasaan tu utk insan yg die syg je kan...hmm tu laa ada jgk lelaki yg miang kan, tp tu laa kalo kte nak dpt lelaki yg baik, kte pun perlu laa jadi baik n setia pd yg 1...hee :)

      Delete
  9. hahaha maner ade seksi la, seksa ade la kalau buncit sbb buncit tu simpan penyakit tauuuu...sbb suke mati cepat la dorang ckp seksi..aper yg sy merepek ni xtau la..ehehe tp yer lah..tak seksi lah...ehe...serius xseksi...sbb sbb

    sbb sy suke 6pax :

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, buncit tu seksi cumaa jgn buncit+obesity dh laa..heheee :D
      Kalo dh kawen mmg susah nak ada 6pax..lol....hahha... :P

      Delete
  10. salam seneorita:)

    nice entry. interesting... hhhmm rasanya ramai lelaki boroi akan tersenyum riang baca your entry ni.. :)) lelaki boroi sexy tapi kalau ppuan boroi plak - seksa~!! hehe

    http://blogdearlady.blogspot.com/2013/02/segmen-bdl-i-follow-u-back.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam MakLady.. :D
      heheh, betul betul betul, kalau perempuan plak yg boroi mmg seksa bkn sexy dh..hihihi ^_____^

      Delete
  11. hmmm... agak2 lah klu dia buncit sebelum berkahwin pompuan suka tak? mesti pompuan pulih yg tampan dan ada 6pack juga kan? entahlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheehee, kalau buncit sebelom kawen mestilaa fikir beribu ribu kali dulu, kena siasat dulu sama ada dia dah kawen ke belom kan..haha :D perempuan xkisah pun dgnrupa paras, yg penting hati.heee :)

      Delete
  12. anna x kisah cmna pon..janji hati mau jujur dah ler..hihiihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu dear...yang penting hati ikhlas dan jujur kan kan kan..hehe :D

      Delete
  13. Rasanya fakta yang cakap lelaki perut boroi lebih penyayang la ape laa, diorang nak jaga hati lelaki jenis ni kot. heheheh ;p tapi perempuan sellaunya tak kisah nak boroi ke ape lepas kawen kan.. tu normal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheehe, tu la kan, rasa macam tu jugak kot..hahaha :D
      betul betul betul, perempuan mmg xkisah kalau lelaki nak boroi ke apa ke lepas kawen, yg penting hati tu jujur n xcurang kan.. :)

      Delete
  14. hu hu lepas ni ramai lelaki yg sibuk nak buncitkan perut pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehee.... :D lepas kawen kena buncitkan perut baru sexy..hehe ^______^

      Delete
  15. Mr.JR AJ kat tengah2..
    Tak kurus sangta, tak buncit sangat....
    Tapi memang suka perut dia...
    Hahahhahahahhahahah... =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, untunglaa AJ kan..mesti bertambah sayang dekat Mr.JR kan..semoga berbahagia selalu ye AJ..hee :D

      Delete
  16. hahhahah cm tu nak membuncitkan perut jgk haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaah, go go acik buncitkan perut tau... :P :D

      Delete
  17. nice entry.. hehehe.. salam kenal ya! ;)

    ReplyDelete