nuffnang

loveable person

Sunday, 17 February 2013

Burger Bakaq Hero Terbaekk...

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia & Salam 1Bloggers...

Blurrbb...Alhamdulillah, sendawa burger bakaq hero tadi la neh....hehe...Alhamdulillah sampai esok kenyang kot....Esok DIET! hahaha....Haa, malam ni aku p keluar makan bersama ibu ayah n kak ngah aku p cari burger bakaq...Bukan selalu kan dinner makan burger bakaq/bakar :P Besalaa orang Penang tak cakap burger bakar tapi burger bakaq baq hang..hehe....Memang terbaik laa burger bakaq Hero ni, kedai dia terletak di Stadium Jalan Perak, Penang...Kalau tak tau p Google la... :D Jom tengok burger dia lagu mana, hehe

 Tudiaaa, meleleh leleh sos2 die tu, memang sedap baq hang.....Perghh....Tengok ni pun dah kenyang....Tengok teloq dia tu, maksud aku teloq dekat burger tu, dia pecah macam tu je, memang terbaek lah..Kalau mai Penang kena p try Burger Bakaq Hero ni naa..hee :D

Jemput makan semua....Burger yang aku makan tu ialah Burger Ayam Bakaq+Cheese+Teloq....huhu....kata nak diet kan, tapi takpelaa sekali sekalaaaa je......hahaha :P

with My lovely mom...Ibu aku kongsi burger ni dengan ayah aku, sharing is caring katanyaa..hehe
Papepong kan, burger bakaq Hero ni memang terbaek lah! Ce try ce try... :D heeee

Oppss sori i can't make it....But after this, i'll try to do it...I'm sorry DIET... :P 
Ok bye, Assalamualaikum! ^________^

18 comments:

  1. Replies
    1. hehe, yes dear, sedap sangat :D kena p try neh..heee

      Delete
  2. aduhai..terliur Eyz tgk burger nie..hohoho

    **Jom join 1st GA
    http://miseyz.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-miseyz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee....kan, sedap tau dear, kalo dtg penang p try eyh :D in shaa Allah will join ur GA dear ^_____^

      Delete
  3. Replies
    1. hee..meh penang meh, boleh makan burger neh.. :D

      Delete
  4. wahh sedapnye ..nak sikit.. nyumnyum

    ReplyDelete
  5. besarnya...klu lyeen sah2 tak habis..haahaha...lyeen dlu x mkn burger kak..tp ntah smnjak duk asrama ni rajin je mkn burger..hahahha:P

    p/s: akak cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'aah boleh tahan besar la jugak burger ni lyeen, kalau betol2 lapar mmg boleh abis :D slalu students mesti mkn burger kan, xpon layan meggi..hehehe..

      p.s~lyeen pn chantek jgk! :D

      Delete
  6. waaa,,,sedapnyew..akak,akak menang awrds sebagai followers ke -100!Got present for you! http://semanismadututorial.blogspot.com/2013/02/awards-for-my-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee..a'aah dear, sedappp tau...eh2 dapat awards?? seriously?thank Q so much, terharunya :') heee...

      Delete
  7. Wah...sedapnya :-)
    Terliur Wilma tengok bah...
    Confirm lebih sedap dari burger KFR or Burger King kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, a'aah sis Wilma...jgn terliur bah, nanti jalan2 penang, mesti cuba burger neh ye..hehe.. :D

      Delete
  8. sedap.. meleleh gak air liur ni.. hehe

    Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee... :D sedappp kan...
      Owh nice segmen..will join it later..thank Q bro sbb jempot..hee :)

      Delete
  9. hi salam perkenalan

    mmm sedapnye...yg masuk majalah 3 tu ke??
    jom siggah ke blog saya juga...thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan..a'aah sedap sangat..hee..yg ni xmsuk majalah 3 lg tp popular la kt penang.. :D

      Delete