nuffnang

loveable person

Wednesday, 13 February 2013

1st beLog CONTEST : Mari Mengira by FakhRuru

Assalamualaikum wbt & Happy Wednesday!
Helloww peeps..
Ok pagi ni nak join 1 contest yg dibuat oleh tuan blog yg sangat awesome Fakhruru..
Dah laa awesome boleh cakap German plak tu, haritue ada komen2 dalam bahasa German dengan Fakhruru ni dekat Kelab Blogger FB...Hehe....Jumpa jugak bloggers yg boleh speak German kan, best lah! Btw, Fakhruru ni bakal cikgu German sebab tu laa tererr cakap German baq hang...
Ok2 cukup, jommm join his 1sr Contest yoo! Mari Mengira! 


                              Meine anworte ist neunundsiebzehn=79 ...hee..Ich hoffe dass ist richtig!  :D

Ok, good luck untuk semua yang join contest ni! Assalamualaikum ..

4 comments:

  1. thanks join support this 1st beLog contest by FakhRuru *tharu 2 saat

    juz ptmbhn info, klu nk tkar jwpn still boleh smpai lar tmat contest.. contest tmat bru lar sya akn check sorng2 yek.. juz nk bgi klonggran, kot2 was2 last2 minute.. hehe!! =P

    so, all the best from beLog FakhRuru (^__^)v

    p/s:amboi! pji mlmbung2 aih.. hehe!! danke SEHR! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kein problem bro! hehee
      tak sangka boleh menang plak..heeee... bitte schoen!
      n terima kasih to u too! hee

      Delete