nuffnang

loveable person

Sunday, 14 April 2013

Masalah Teknikal

                                         Assalamualaikum & Happy Sunday my lovely peeps!

Fuhh, malam ni baru sempat nak menghadap dan menghapdate blog...huhu...Sekarang mood aku tengah bercuti...Selepas event Fair & Lovely bersama bloggers2 awesome tu aku terus ke Johor rumah kakak aku...Maybe dok dekat Johor dalam 2minggu kot...Lepas tu balik Penang mau cari keja kejap sementara nak sambung pengajian lagi...So, nak habaq kata yang aku tak sempat dan tiada kesempatan untuk hapdate blog lagi disebabkan masalah-masalah teknikal....Banyak story yang best aku nak story mory kat korang, tapi disebabkan mood dan keadaan sekarang ni tak mengizinkan lagi, so aku postpone kan cerita ke event Serikan Impianku Menjadi Blogger Selebriti bersama Fair & Lovely tu ok..


Dan mintak maaf sangat3 sebab tak sempat nak buat aktiviti berblogwalking ke blog2 korang yang awesome tu...Kalau boleh hari2 nak blogwalking nak tinggal jejak, tapi apakan daya banyak sangat benda yang menghalang aku, hmm, takpelaa biar benda tu aku sorang je tahu...Will continue blogging soon....Nak ambik semangat semula dan mood2 happy will come soon ^____^ Don't worry be happy....


p.s~ Kadang-kadang orang tak pernah faham kita, dan tak nak faham kita, bila kita cuba untuk memahamkan sesorang, mereka still tak faham dan takkan faham dengan kita...Yang penting kita dah cuba untuk bagi orang tu faham dan memahami apa yang kita buat tu tak salah...Tawakal dan mintak petunjuk dari  Allah swt supaya semua orang yang kita sayang sentiasa memahami diri dan kehendak kita....Aammiin..huhu...


27 comments:

  1. wahhh xsabar nk tgu dia update pasal tu hehee :D

    ReplyDelete
  2. insyaALLAH.. ceria2lah selalu ^__^

    ReplyDelete
  3. Laa..smlm 2 org sekali gus kawan blogger sy sedih...dah kenapa ni? Kenapa kenapa? Eh sedih la pulak..sabar ek..masalah cinta jgk ke ni? Cuba meneka..hehe

    Takper2 akak sabar menunggu anie.. ∩__∩

    ReplyDelete
  4. Akak biasa dh dgn semua ni... bila akak cuba jelaskan ia jadi makin buruk sbb mereka xfaham...jadi cara terbaik diam dulu...bertenang..biar reda dulu..kdg2 senyap tu lebih bagus dari berkata2...Last2 masalah tu bagaikan sapu angin..hilang begitu saja...

    ReplyDelete
  5. hanya kita yg fhm diri kita kk cntik..:) tabah k..:D

    ReplyDelete
  6. Jalan2 singgah n folo sini...salam kenal

    ReplyDelete
  7. happy holidays and be happy dear... ^_^ love u always... erks...i'm starting to miss ya'....he he he....

    ReplyDelete
  8. bestnya cuti panjag nie....semangat yang hilang kalau tak der mood....

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti..nanti update entri best2 eh..^_^

    ReplyDelete
  10. salam. selamat bercutI, take care..

    ReplyDelete
  11. seronok nya org bercuti pusing malaysia...

    ReplyDelete
  12. takpe, ada time untuk rehat ni rehat puas2 ok !! lupakan segala kesedihan n be happy !! :D

    ReplyDelete
  13. happy holiday ye dik. semoga segalanya dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti..hehe..nnti da msa update lah...hery pn dh slow..haha

    ReplyDelete
  15. Hi Dear.. Suka sgt dpt kenal ngan adik.. take care dear!

    ReplyDelete
  16. Wahh..bestnya akak. Akak busy ye..tak apa..biasalah tu. Take time. ^____^

    ReplyDelete
  17. Wahhh..
    Bestnya..
    Tak sabar nak tau pasal event tu....

    ReplyDelete
  18. takpe. take ur time.

    Tak sabar rasanya nak nantikan new update !

    ReplyDelete
  19. takpe. take ur time.

    Tak sabar rasanya nak nantikan new update !

    ReplyDelete
  20. Will miss you la sis yg gojes!! =D

    ReplyDelete