nuffnang

loveable person

Friday, 12 April 2013

Can't wait for Tomorrow..

                                          Assalamualaikum & Happy Friday my lovely peeps!

Alhamdulillah, pejam celik pejam celik dah hari Jumaat....Cepat je kann masa berlalu pergi meninggalkan kita....Tapi kita masih leka dengan dunia....sob sob..Muhasabah diri 5minit kejap....Kalau boleh, sentiasalah bermuhasabah diri supaya kita sentiasa ingat motif hidup kita di dunia ini...Aicehh skema gila ayat aku malam ni...hekhekk :P Nak enjoy boleh tapi berpada pada dan kena pada landasannya okeyh ^____^


Haaa, ni nak bagitau, sekarang aku berada di keyeell, sebab apa? Cehh bercuti la sangat kan....Tapi memang tengah bercuti pong, apa ni apa ni kenapa ayat aku macam keling pulak, haha..Relex2...Acanii ceghita dia, aku datang keyell bersama parents terchenta dan Adam monster sebab esok aku akan attend 1 event untuk bloggers dekat Damansara Perdana..Event tu nama die Serikan Impianku Menjadi Blogger Selebriti. First time aku join aktiviti sebegini...hohoho...aiceh tetibaa teruja pulak kan, Astaghfirullah al-azim....Tak sabar nak jumpa rakan bloggers yang awesomeee besokk! Wehuuu.....Dengan siapa aku akan berjumpaaaa?? Hmmm.....Biarlah rahsiaaa.. :D


Tunggu entry esok kalau nak tau eyh...Yang pasti bloggers2 tersebut semua orang kenal dalam dunia bloggers ni tau....Kalau sebut je nama diorang mesti korang kenal, so malam ni aku tak nak bagitau lagi siapakah bloggers yang awesome bakal aku temui esok... :D Can't wait for tomorrow! Wehuuuuu....

                                                   Thank Q for reading my lovely peeps!
                                                                      As-salam~

29 comments:

  1. Jaga diri akak kat sana!! :D

    ReplyDelete
  2. wah dah sampai keyell da kak anie ye.. ^_^

    ReplyDelete
  3. wahh bestnyaa kak.. jage diri ye.. ena pula kena mai penang.. huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee, baik Ena..Ena pong take care too tau...haa tue laa kan, akak dtg sini ena pulak turun penang..huhu.

      Delete
  4. Fewittt dah ada kat keyell rupanya akak ekk.. nanti snap pic sampai lebam tau :D iha suka baca cerita akak :)
    p/s: adakah antara blogger2 itu yang akak ada tag di g+ tadi? adakah benar tohmahan saya? tettt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fewitt,yeah akak dah sampai keyell ihaa ^___^ hee..alrightt bebeh.hihih...thank Q so much, terharu rasanya :') huksss...

      p.s~ eh3 xdelaa saja je tag tadi :P tunggu esok ye..hihi

      Delete
  5. Semoga segala urusan berjalan lancar =)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. heheeh, saspenn gitu ye akak :D jeng jengg jengggg.hihi

      Delete
  7. wah.. blogger2 popular... terasa kerdilnya diri dlm dunia blogger nih.... take care kak... :)

    ReplyDelete
  8. nanti jgn lupa kirim salam kat sume blogger awesome ye :)

    ReplyDelete
  9. Kalau boleh xnak ada hari esok :(
    Sebab kena tinggalkan uma lagi.
    Cuti midsem dah nak hbs

    ReplyDelete
  10. Fuyoo.. akak pergi event blogger2 tu!! Nanti kirim salam dekat semua no..hahah.. =D

    ReplyDelete
  11. Wah bestnya..tlg kirim salam ek..hehehe..;p

    ReplyDelete
  12. good luck... dah fAmous jgn lupa kami

    ReplyDelete
  13. Bestnyaaaaaaa ;D Semoga berjalan dengan lancar! ^_^ hee

    ReplyDelete
  14. best nya..... kim salam kt semua. hehe

    ReplyDelete
  15. Gud luck Seneorita., semoga impianmu tercapai..

    ReplyDelete
  16. Nanti share xtvt yg besh2...take care. :)

    ReplyDelete
  17. Akhirnya akak tak jadi pergi..hmm ..tak sabar menunggu khabar berita dari Anie..

    ReplyDelete
  18. woa, g key el ye kak,...have fun!!

    ReplyDelete
  19. wah mcm syiok ja event tu..hehe untung2..:)

    ReplyDelete
  20. Seronoknya dapat join event tu.....

    ReplyDelete
  21. Dah tau dah laaa sis.. ^_____^
    Still waiting your next entry! ! X sabaq baq hang!! XD

    ReplyDelete
  22. bestnya dpt jumpa blogger2 yg meletops!

    ReplyDelete