nuffnang

loveable person

Thursday, 11 April 2013

Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist

                                       Assalamualaikum & Happy Thursday my lovely peeps!

Klik banner chomel ni untuk join ;)

Mulakan berblog dengan join segmen dari nabila biela yg chomel ni..hee..Tengok banner segmen ni terus rasa nak join dan terus menjoinkan diri..hiks...Jomm ramai2 join n support her! Kalau ada rezeki boleh la menang kan.. ^________^ Syarat die pon senang je, juz like the sponsor..So apa tunggu lagi, jom3 joinn! 

SENARAI HADIAH
VOUCER TIKET WAYANG X 2 ORANG*tajuk ikut suke korang*
Kardigan X 2
Legging X 2
Tony Moly Tint X 2
Topup RM5 X 1
Manicure Set X 2
Bloglist oleh aku sendiri X 10

SEGMEN INI DITAJA:
  
Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan disponsor oleh EzbuydiazGirl On The SlopeCheapest in Town,D'va Fashionista Boutique,YEZZA by SSS dan Klik & Beli Pakaian & Jersy Online.



26 comments:

  1. all the best adik! ^_^ singgah makan lunch kat sini jap...ekekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q akak :D amboiih, ehhe, nak sikit! ^_______^

      Delete
  2. good luck yaa..insyallah kalau sempat saya akan join..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. done follow...datang dari segmen sama
    http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    jemput join segmen ni :
    http://www.nurulazieyan.my/2013/04/segmen-1-exchange-link-sambil-menang.html

    ReplyDelete
  4. dri segmen same..dah pernah follow sini ;)

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    jmput Like on9 shop sy

    http://www.facebook.com/pages/Labyrinth/104914873039271

    ReplyDelete
  5. dr GA yang sama
    good luck

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    ReplyDelete
  6. saya tag kamu..

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-setahun-by-arni.html

    ReplyDelete
  7. all the best anie...... he3...

    ReplyDelete
  8. Assalam yop yong
    BK dari kampung sme
    penat mengayuh speda nak ke sini

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-hadiah-dan-dibloglist.html

    ReplyDelete
  9. awesome
    dari segmen yg sma
    http://dakbluer.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html
    good luck

    ReplyDelete
  10. From the same segmen :D

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    ReplyDelete