nuffnang

loveable person

Wednesday, 3 April 2013

Maafkan dakuuu wahai bloggers sekalian...... T_____T

                            Assalamualaikum &Happy Wednesday my lovely peeps!

Alhamdulillah, finally dapat jugak menghapdate blog ni......Huhuhu...Balik dari CH haritue, memang niat nak update entry Cuti-cuti Strawberry part 3, tapi memandangkan internet dekat kawasan rumah aku buat hal, memang nak bukak blog dan balas komen2 pun tak dapat......Sedihhhhh sangat3! Hhuhu....Nak update entry yang satu ni pong jenuhh menunggu tau, kejap2 disconnect then connet balik..Aku tak tau apa masalah line celcom dekat kawasan rumah aku....huhu.Grrrr....

Maafkan daku wahai bloggers2 sekalian sebab tak dapat nak bw dan tinggalkan komen serta jejak di blog kalian....huhu..skema sungguh ayat aku tetiba kan.....Adoii, rasa tak best gila kot bila tak dapat nak balas komen dan datang ke blog2 yang selalu aku kunjungi selalu.....Ada yang rindu aku tak eyh??..hee, tetiba perasan pulak kata ada orang rindu kat kita kan....sob sob sob..


Tapiii, jangan risau semua setelah internet kembali laju dan normal aku akan komen banyak2 dekat blog korang tau, don't worry, just wait for me ok.....Haa, aku ada satu ceritaa best sangat untuk dikongsikan...Semalam aku dating dengan seorang akak blogger yang sangat happening tau! First time jumpa, tapi macam dah kenal lama.......hehhehe......Seriously best sangat...Bloggers ni datang dari Terengganu, beliau rajin sangat mengomen dekat blog aku dan blog2 yang lain..Sangat peramah orangnya.....Haaa ce teka siapakah?????

Kalau nak tau dengan siapakah aku berjumpa, tunggu next entry aku tau!! Aku tengah mengagahi untuk downloaad gambar2 aku bersama beliau, seriously internet lembab sangat, sedihhhhh.. :'(

                     I'm so sorry my lovely peeps! Maafkan daku ye...

P.S~ Sesiapa yang menang hadiah yang aku sponsor dari GA mak dara yang meletup tu sila inbox aku dekat emai tak pun dekat my FB tau.....Aku akan balas secepat mungkin, kalau lambat mintak maaf sangat2, internet yang buat hal...huhu.... T_____T

49 comments:

  1. Sangat memahami perasaan tu....
    Heheheheehe....
    WAaahhhhhj siapakah ituuu???????
    Tak sabar nak tunggu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan AJ kan, mmg sedih sgt bila perkara sebegitu terjadi.
      ayat malam ni skema gila..hihi..
      haaa, siapakahhh, tungguuuuuuuuuuuu :D
      ^__________^

      Delete
  2. ahhhh!! tiada maaf bagimu~ *ala2 drama gteww*

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha, sangattt drama u'ollss :P hehe ^_____^ sorry sorry chupke chupke, eh3 silap..hihi

      Delete
  3. Opkos la rindu, rindu nak tengok stoberi2 iteww :P takde la, janji akak sihat pa dah kira okey :)
    #kita tau! blogger tu ada buat teka-teki haritu kan kan kan? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. rinduu dekat iha jggk :D :P hehee...thank Q syg, alhamdulillah akak sihat.. ^____^
      #are u sure?heeehehe. kalau nak tau betoi ke idak, tunggu esok ye dear......heeee

      Delete
  4. memahami keadaan itu..sy sndiri pun kebizian mengalahkan perdana menteri..sob3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank Q dear...wahh3 bz sangat2 dah tu, xpe take ur time ^____^ :)

      Delete
  5. Maap diterima ekekekek sabau jer la... tenet ni mmg ikut nasib pung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee, naseb baek maap diterima kan..huhu, tue laa, sabauu je laa kan..sob sob sob

      Delete
  6. Takper2..nanti line dah ok, bleh la bw plk.. Ish jelous nyaa..sapa la blogger bertuah tuu..?? Cepat2 update blog tau...xsabar dah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la akak....hee, jangan jelessss yee :D hihi..kalo nak tau tunggu esok laa...hihihi ^_______^

      Delete
  7. same with u seneorita! line kat sini dh teruk susah nk update, blogwalking + kerja skrg dh belambak..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhuhuhu, tue laa, ini semua salah line, line patut dipersalahkan kan, hish3..heheh, ober pulak kan..xpe2 hery, take ur time kan, buat keja2 yg penting dlu, nnt dh free tenet pong dh ok boleh laa update banyak2 dan blogwalking sampai lebam...hehe

      Delete
  8. ena fahami keadaan sis.. bukan hidup kita ni sentiasa senang kan kan... blogger pun manusia.. so take your time okay... =D will miss u

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul tu ena syg....huhu..thank Q dear :') terharunyaa enaa rindu sis..hee..miss u too sweetie!

      Delete
  9. rindu memang rindu....heran jugak sebab senyap jer...tapi akak fikir mungkin ada hal kot... that's why just tunggu jer... btw...takper pelan2 kayuh... bw one by one...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rinduu dekat akak jgk...huhu, tenet ni ha buat hal, kalo tak semalam dah hapdate n jalan2 buat bising dh..hee :') thank Q akak, terharu sgt akak rindu kt dik...hee... syg akak much2! ^____^

      Delete
  10. Paling tak sukalah kalau internet buat hal.. ;) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, betul tu dik....rasa geram je kan...grrrr... heee

      Delete
  11. owh g jenjalan ek..spe kah owgnye?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, jalan2 cari makang.. :D dah update siapa org tu, ce tgok ce tgok :D

      Delete
  12. wahhhhhhhhh is okey fhm2 roger2 n out

    ReplyDelete
  13. oh patut la..setiap hari saya ikuti entri sis..tiba dalam sehari , 2hari xde..rase lain gak..adakah maksudnya saya rindu??hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee, makna kata rinduu la tu kan kan kan :') wahh3 terharunyaa, heee...miss u too dear!

      Delete
  14. salam.. awk tak yah la risau... kwn2 awk smua memahami... klu awk tak bw pun dorg akn tetap dtg... kita kan sahabat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam awak..alhamdulillah..betul tu, sahabat selamanya :')

      Delete
  15. wahhh jumpa blogger jugak ke
    xpe2 internet problem ni mmg bg kita jiwa kaco
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kak el :D
      tu laa tenet kaco semua kaco....hehee

      Delete
  16. jom join

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-topup-by-nabila-izzaty.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah dear, tenet laju pasti akan dijoin ..terima kasih sbb jempot join ^______^

      Delete
  17. samalah ngan akak dik. ni tgh x sihat lg la mood ke laut. huhu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, kan akak kan..semoga akak cepat sembuh tau, take care sis!...

      Delete
  18. rindu jugak..hehehe
    nnti update taw

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh ada or rinduu kt kte! :')
      okeyh syg....heee

      Delete
  19. tiap blogger mesti ada masalah yang sama. kalau tak busy, line internet buat hal. hehe. namee ni pay bills mahal je broadband ni tapi kalau dia nak buat hal..buat hal jugak. tssskkk. broadband oh broadband. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu, betul betul betul sis Namee....kalau broadband buat hal, tak panggil broadband dah tapi berukband batol la, hehehe :D

      Delete
  20. Memahami perasaan akk itu!! =D
    Take your time!!!
    Ku tetap setia menunggumu!! *ecececeh*

    ReplyDelete
  21. Hi, Νeat pοst. There's an issue along with your site in internet explorer, might check this? IE nonetheless is the market chief and a big element of other people will miss your excellent writing due to this problem.

    Feel free to surf to my web blog ... cases for iphone 5

    ReplyDelete
  22. magnificеnt put up, very informаtivе.
    I wonder why the οtheг expeгtѕ of thiѕ seсtοг dο nоt notice thіѕ.
    You should proceеd your writing. I'm confident, you have a great readers'
    base alreаdу!

    my web blog авиабилеты купить

    ReplyDelete
  23. We are a group of volunteers аnd starting a neω schеme іn our communitу.
    Your web sitе offereԁ us ωith valuable
    information to work οn. You hаve done a formіԁable job and ouг entire community will be thankful to you.


    Feel free to visit my blog: дешевые авиабилеты украина

    ReplyDelete
  24. Thіs piece of writing is аctually a niсe оne
    it helps neω net peоple, whо arе
    wishing fοr blogging.

    Hеre is my web-ѕіte :: горящие туры отдых горящие путевки туры в египет туры в турцию туры

    ReplyDelete
  25. Great post. I will be dealing with a few
    of theѕe issues as well..

    Feel free tο ѕurf to my web blog -
    заказ авиабилетов

    ReplyDelete
  26. Αsκіng queѕtions are іn faсt pleasant thing if you are not understanding something entiгely,
    except this aгtiсle offеrs fastiԁious understаnding yеt.


    Reνiew my homepаge Новосибирск владивосток авиабилеты

    ReplyDelete
  27. Howdy! I'm at work surfing around your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the fantastic work!

    Here is my blog: Спецпредложения на авиабилеты москва

    ReplyDelete
  28. Remarkable! Its genuinely amazing piece of writing, I have got
    much clear idea concerning from this post.

    Also visit my web blog авиарейсы из санкт петербурга в алматы

    ReplyDelete