nuffnang

loveable person

Monday, 8 April 2013

Doodle dari Fizgraphic Awesome!

                                          Assalamualaikum & Happy Monday my lovely peeps!

Hoyeahh selamat bekerja, selamat bersekolah, selamat ke kelas dan selamat menanam anggur bagi yang penganggur eyh...hee.. ^______^ Haa, tadi check email tiba2 ternampak blogger awesome yang semua orang kenal tu, apit komen dekat Segmen Blogger Muslimah katanya my doodle dah siapp...Yeahh terus tekan link gambo dan download! Hoyeahh..Chanteekkk sangattt3!

Memang kena dengan warna die kan, me love it dang much! hikss ^_______^
Thank Q apit! Sesiapa yang tak dapat lagi tunggu giliran anda ye...Ingat nak buat banner lah doodle neh, memandangkan aku takde banner lagi.hukss...Yeahh, suka3! 

Terima kasih banyak2 tau apit..Btw, apit merupakan blogger yang sangat awesome sebab apa? Sambil berblog beliau jugak ada buat servis buat bisness card, kad jemputan kawen, dan macam2 lagi, kalau nak tau boleh ke blog apit ye..

Klik gambo atas untuk ke blog apit ye..

Thank Q for reading my lovely peeps!
As-salam~


29 comments:

  1. comel doodle ni...entri ubi kayu tu dah boleh baca today dear... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan doodle ni, dik pun suka jgk.. :D owh dah boleh baca eyh? okeyhh akak, dik baca skrg jgk..heee...

      Delete
  2. Doodle tu secantik empunya blog ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, thank Q mama PPP, tuan blog ni xdelaa cantik mana, biasa2 je mama.. :)

      Delete
  3. Wahhh...
    Tomel2...

    P/s : Memang lena pun..
    Kihkihkih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee tomell kann...geram tgok .. :D

      p.s~ untunglaa AJ kannn..hehehehe

      Delete
  4. Replies
    1. no problemo apit..btw thank Q diatas doodle yg chantek ni .. ^___^

      Delete
  5. Replies
    1. kannn, mmg comell sangat doodle tu..sukaaaa3 :D heee

      Delete
  6. hihi..dear comel..sama dodle kita...jangan lupa guna k sayang..hihi..pink gitu...tomel sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh sama! :D kte sukaa kaler pinkkk sgt2.. ^______^

      Delete
  7. comel la..i like that color..

    ReplyDelete
  8. wahh cantikla... hebat2 pandai dia buat ..colour tu cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn :D suka colour tu, n doodle die mmg chantekk kan.. ^_____^

      Delete
  9. comell comell comell!!

    kalau purple peach, comey dop ? hehe

    ReplyDelete
  10. WAUU dah dapat ekk..Pinky pinky...cantik..akak pun order tudung pink jgk ngn Apit...

    ReplyDelete
  11. wah... dah dapat ye doodle nya... cantik.... ^_^

    ReplyDelete
  12. comel comel comel! tahniah adik comel :D

    ReplyDelete
  13. comelnya doodle dia buat !:D congrats untuk kamu :)

    ReplyDelete
  14. comel nyer........jeles remy sat!

    ReplyDelete
  15. Comel.. Pandai akk pilih warna.. Matching jer..

    ReplyDelete