nuffnang

loveable person

Monday, 22 April 2013

Serikan Impianku Menjadi Blogger Selebriti-Fair&Lovely Part2

                                              Assalamualaikum & Happy Monday my lovely peeps!

Alhamdulillah, finally dapat jugak menghapdate blog....Rinduuu sangat2 dekat blog ni dan rinduu dekat bloggers2 yang selalu datang ke blog ni......I'm so sorryyy guyss, hmm..Ada sebab2 tertentu kenapa aku mendiamkan diri.....Biarlah rahsia..puii, bajetttt retis pulak kan....hhhehe...Abaikan....

Haaa, aku ada hutang 1 entry yang telah aku janjikan haritue kan...Aku rasa bloggers2 yang terlibat dengan event ni semua dah hapdate tinggal aku je yang tak hapdate2 lagi....Ketinggalan jauh ke belakang sungguh aku ni....huhu....Ok2, takpe jom tengokk gambo2 bloggers2 yang awesome yang join event Fair & Lovely neh eyh...Rasanya semua bloggers2 ni mesty korang kenal kan.. ^_____^


with my lovely sis Farah Waheda

with dik Yaya yg sgt friendly n cute


with akak chomel  Nurul Sizueka

With lovely Mek Onie & Erika


Antara blogger yang terlibat dalam event ni ialah:
copy kak Farah punya entry untuk link blogger2 ni eyh.. ^_____^

Nurul Siezuka: http://www.siezuka.com


Seriously event Serikan Impianku Menjadi Blogger Selebriti bersama Fair & Lovely ni sangat best...Walaupun baru first time jumpa dalam alam realiti, but diorang ni semua sangat2 friendly tau...Selalu dok komen2 dalam blog je kan, bila dah jumpa pot pet pot pet laa tambah2 dengan dik Yaya dan akak Farah la..hhehe..Rinduuuuuuu sangat2 diorang.......Anyways thank Q Jess sebab memilih saya untuk join event ni... :') Hope dapat jumpa korang lagi eyh.....Nanti aku review produk Fair & Lovely yang baru ni eyh...Sangat best pakai pelembab die...Baru je cuba, nanti kalau ada perubahan dekat wajah aku ni, aicehhh poyo je ayat kan, nanti aku review and jadi testimoni eyh :P hihihi...

p.s~ Mintak maaf sangat2 sebab lama tak jejak komen dan singgah dekat blog korang, ada sedikit masalah2 teknikal yang tak dapat dielakkan..In shaa Allah, i'll back soon n komen byk2 eyh... :)

                                    Thank Q for reading my lovely peeps! Miss u all so much!
                                                                      As-salam~


49 comments:

  1. bestnya dapat jumpa ramai2....hehe...=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sgt nini :) diorg semua sgt friendly.. :D

      Delete
  2. Rindu kak anie!!
    Holiday kak Johor x habis agi erk??
    Sumer blogger yg join event tu friendly2.. Rugi x join.. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rinduu dekat awk jgk dik! ^_____^
      dah balik penang dh ni, sbb tu baru update blog..hee
      xpe2 nnt kalo ada rezeki blh join k dear...nnt dtg penang roger2 la blh jmpa :) hee

      Delete
  3. ciksizuka pun ada ye..hehe..
    nak jadi blogger selebriti ?
    saya support je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah awk, cik sizuka pun ada ^____^
      xdelaa, sye blogger biasa2 je.xnk jd selebriti, nama event ni je mcm glemer kn.. :) heeeeee...
      thank Q ye ^___^

      Delete
  4. best yer dapat join macam tu..boleh kenal2 bloggersby face to face..biasa kan dok main chatting kat alam maya je kan??hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak B :) slalu dok komen2 dkt blog n fb je kan, bila jumpa alam realiti rsa lg best....hee...bila kta nk jumpa plak eyh.. ^_____^

      Delete
  5. salam kenal same blogger malaysie nih...
    saye blogger indon..

    ReplyDelete
  6. jelesnyaaaa ena kak dapat joint event cenggini.. sob sob sob... lagipun akk layak, dengan muka akk yg cantik.. awwwwwmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. ena pun chantek la dear, nnt ada rezeki dpt la ena join pulak kan :) ^_____^ bila la dpt jumpa ena plak kan...hee

      Delete
  7. perghhh!! hbtnyaaa!! ptut lar putih jer cik sweet honey sorang nie.. pkai fair n lovely rpanya.. hehehe

    ReplyDelete
  8. wah..best nye >,<
    btw, akak sgt comel tau :D

    ReplyDelete
  9. Bestnya terpilih p event cenggini. Nina teringin gakkkkk. Hihi

    ReplyDelete
  10. as salam , blogwalking here jom join , ni first segmen :)

    http://cokielatmaness.blogspot.com/2013/04/segmen-i-love-you-mom.html

    ReplyDelete
  11. Haa lama dah akak tggu entry ni..hehe.. ramai jgk yg join..wahh best2.. eh fair&lovely ada kuar produk baru ke?

    Rindu Anie jugak...∩__∩

    ReplyDelete
  12. bestnyer tingin nk join juga...huhuhuhu....

    ReplyDelete
  13. wah seronoknya kumpul ramai2!

    ReplyDelete
  14. wahhhhhhh ..best nya .. untung dpt join .. hope nxt time ad peluang join event mcm ni .. teringin lew .. huhuhuhu

    ReplyDelete
  15. waahh..selonoknye..! eh, cik epal pon ade tuh... smua blogger retis nih.. hebat! hehehe.. :)

    ReplyDelete
  16. Jeleeessssssnyeeeeeeeeeeeeee......
    Nak jugak!!!

    ReplyDelete
  17. iha mmg rindu akak sgt2 tau.. rindu nak baca entri akak yg boleh buat iha tersenyum sorang2.. bila iha bukak blog je, mesti rasa sunyi sbb takde akak.. terngiang2 bunyi 'krik-krik', hahaha.. x tipu nih.. :D
    seronok tgk event tu nmpk meriah.. tak sabaq nak tgu testimoni dari akak, hiks~ ≧ ▽ ≦

    ReplyDelete
  18. hola senorita! hihi... saje2 tgh bnyk free time and blogwalking, tersinggah belog awk...salam kenal! :)

    ReplyDelete
  19. pasni dah blh jd retis dh...hihihihi....fair & lovely ad produk baru ea?ingt dlu time sek...mmg jd plihan sbb murah..hihihihi

    ReplyDelete
  20. korang semua mmg gorjes! best betul kan dpt jumpa blogger lain :D

    ReplyDelete
  21. pmpn sng nk jd selebriti blogger lelaki pyh sgt! xde peluang ok..hahaha

    ReplyDelete
  22. rindu adik jugak!!!! rindu sangat... ^_^

    ReplyDelete
  23. I have read so many articles regarding the blogger lovers however this piece of writing is actually
    a pleasant post, keep it up.

    My web site ... Convert Virtapay

    ReplyDelete
  24. I dugg some of you post as I cogitated they were very beneficial very beneficial

    Also visit my weblog - sharecash auto

    ReplyDelete
  25. Thank you, I've recently been searching for info about this subject for a while and yours is the greatest I have came upon so far. However, what in regards to the bottom line? Are you sure in regards to the supply?

    Take a look at my weblog; simple wallhack

    ReplyDelete
  26. Very interesting details you have mentioned , thankyou for putting up.
    "Never call an accountant a credit to his profession a good accountant is a debit to his profession." by Charles J.
    C. Lyall.

    Here is my blog; how to breed in dragonvale

    ReplyDelete
  27. As soon as I noticed this site I went on reddit to share
    some of the love with them.

    my site - Sharecash Downloader 2013

    ReplyDelete
  28. It's really a cool and useful piece of information. I'm satisfied that
    you just shared this useful info with us. Please keep us informed like this.
    Thanks for sharing.

    Review my homepage Forgot Password

    ReplyDelete
  29. Hi there friends, how is everything, and what you would like to say on the topic of this piece of
    writing, in my view its genuinely amazing designed for me.



    Look into my web blog ... earn every day

    ReplyDelete
  30. I all the time used to study post in news papers but now as I am a
    user of web thus from now I am using net for articles,
    thanks to web.

    Here is my website; cs 1.6 aimbot

    ReplyDelete
  31. Way cool! Some very valid points! I appreciate you
    penning this write-up and the rest of the website is also really good.


    Here is my webpage: manga games

    ReplyDelete
  32. Good answer back in return of this difficulty with genuine arguments and explaining
    all concerning that.

    Feel free to visit my weblog: adfly auto clicker

    ReplyDelete
  33. Merely wanna input on few general things, The website style
    is perfect, the subject matter is really wonderful.

    "I have seen the future and it doesn't work." by Robert
    Fulford.

    My blog - PSN Code

    ReplyDelete
  34. You have mentioned very interesting details !
    ps decent website . "There's always one who loves and one who lets himself be loved." by W.
    Somerset Maugham.

    My web page ... adfly hack

    ReplyDelete
  35. each time i used to read smaller articles that as
    well clear their motive, and that is also happening with this
    piece of writing which I am reading now.

    My blog :: password for

    ReplyDelete
  36. You actually make it seem so easy with your presentation but I find
    this matter to be actually something that I think I would never understand.
    It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I'll try to get the hang of it!

    Also visit my web site: password recovery

    ReplyDelete
  37. I truly enjoy looking through on this internet site ,
    it holds excellent posts . "I have a new philosophy. I'm only going to dread one day at a time." by Charles M.
    Schulz.

    my web site sharecash surveys

    ReplyDelete
  38. I was very happy to discover this site. I wanted to thank you for your time
    for this particularly fantastic read!! I definitely loved every bit of it and i also have you book marked
    to check out new information in your web site.

    Here is my homepage ... dragonvale eggs

    ReplyDelete
  39. Everything is very open with a very clear explanation of the challenges.

    It was definitely informative. Your site is useful. Many
    thanks for sharing!

    My website; adfocus bot 2013

    ReplyDelete