nuffnang

loveable person

Saturday, 6 April 2013

EL BIRTHDAY GIVEAWAY BROOCH

                                            Assalamualaikum & Happy Weekends lovely peeps!

Wahh3, sakan harinie aku join segmen dan GA eyh..hee..Mentang2laa guna wifi kak long aku, memang internet laju sangat2 laa kan, so boleh laa ber'BW' sakan harinie sambil join segmen dan Giveaway dari blogger2 yang awesome...So, next nak join GA dari kak El, terima kasih sebab jempot join ye kak El..

Klik banner untuk join ^____^

Ucapan for the birthday girl:
"Untuk kak El yang manis, dik nak ucapkan Selamat Hari Jadi, Alles Liebe Zum Geburtstag, Happy Birthday, Sanah Helwa ya Kak El, tudia semua bahasa dah keluaq..heee..
Semoga kak El dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah, dan semoga kak El berbahagia selalu bersama family terchenta...Wah3 panjang dah ni wish..hee.. Live life with da fullest lovely sis! May Allah bless u!"

15 comments:

  1. good luck akak..
    mahu join sana sini tapi tenet slow macam siput sedut lorh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q yaya! ^______^
      tu laa kalau tenet line siput mmg xleh nak buat apa kan..huhu

      Delete
  2. hehehe comey3..amin2..tenkiuuuuu
    gud luck yea

    ReplyDelete
  3. ennncakkk! Kiyomi! Kiyomi!

    dari segmen farah bubbles
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    done follow sini.. =)

    ReplyDelete
  4. sis, nanti share ngan zizie ek.. hihihi.. GL :)

    ReplyDelete
  5. gud luck.. tenet kena tmbah speed kut baru laju..hehe

    ReplyDelete
  6. Happy birthday El... and gud luck tu you seneorita :)

    ReplyDelete
  7. Good Luck akk manis!! ^_____^

    ReplyDelete