nuffnang

loveable person

Tuesday, 29 January 2013

Thank You ZALORA!

Assalamualaikum & Happy Tuesday all!
Alhamdulillah, we're still breathing & alive...Thank Q Allah...

Allhamdulillah, beberapa hari yang lepas pihak Zalora ada email aku untuk bekerjasama dengan pihak diorang...Terkejut jugak sebab Zalora datang ke blog aku dan suka cara penulisan aku..Yeke? Unbelievable, believe or not believe it..hehe...Alhamdulillah..


Zalora telah memberi Voucher rm50 untuk aku, so that aku boleh cuba perkhidmatan diorang..Lepas itu, boleh lah aku review tentang pembelian dan perkhidmatan dari pihak Zalora..

Nak beli apa ye??Jap nak pergi surveyy barang2 yang AWESOME dekat ZALORA
Hmm, ingat nak beli Wedges la..hmm ke dress eyh? or apa2 jelaa..hehe..dah2 jangan nak berangan sangat.
Lepas dapat barang tu nanti aku akan tulis entry bout it ok, n lepas tu boleh laa hampa try shopping kat Zalora ..

                                                                 I LOVE ZALORA! 



22 comments:

  1. x pernah beli lg kt zalora.. takot beli on9 mndngkn saiz yg bermasalah huwawawa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. same with me dear..hee.xpernah beli kt zalora jgk, ni baru first time nak cuba.. :D

      Delete
  2. waaa untunglah. nnti review tao

    ReplyDelete
  3. zalora ni mmg best! hahaha....waiting for review :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..hehe..tgok iklan die pn mcm best n lawak kan..hee..ok dear, tunggu review ttg zalora k.. ;)

      Delete
  4. yeayyy~~~bleh share2 ngn MissAnnT =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..boleh2...tp MissAnnT kan dh byk hadiah..MissAnnt laa kena share gn kte..hee :D

      Delete
  5. wah wah... untunglah.. tahniah ye.... beli je baju ke, kasut ke... brgan dorang cantik2 gak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank Q ena..tue laa, igt nk beli wedges..hee..nnt tgk review entry Zalora k...Hee :)

      Delete
  6. sis Diana~ untung ke?heee..xpe2 nnt rezeki sis plak.. ^____^

    ReplyDelete
  7. wah..wah..untunglah ye..hehee..:D

    ReplyDelete
  8. kita pun dapat jugak...tapi tak ambik pun baucer tu..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa kenapa xamik dear?hehe..kalo xblh la shopping ppe kt zalora..heee

      Delete
  9. suke kasuttt...cantekk!pinjam :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee..suka kasut jugakkk..hehe :D boleh2 mai amek..hehe

      Delete