nuffnang

loveable person

Saturday, 26 January 2013

SEGMEN 2013 : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam 2013

Assalamualaikum & Happy Weekends u'ollzz...
Haaa, cuti buat apa je? kalau tak buat jom laa join segmen by cik Lisa..

Jom kita blogwalking, follow memfollow & kenal sesama bloggers ye..Walaupun berkawan dialam maya tetapi kita telah menjalinkan satu lagi silatulrahim sesama manusia kan...So, kalau nak join klik link kat bawah banner yang kiut miut neh okeyh :)

http://penggunablogspot.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

Ok guyz, last but not least, semoga cuti anda di isi dengan aktiviti2 yang sihat & semoga berbahagia menjalani hari-hari bersama keluarga terchenta ye....May Allah bless of us...Amin..

Oppsss sebelum terlupa, blog ni dah ada 707 followers yang sgt awesome! ^____^ Alhamdulillah...

p.s~ Never stop to pray 4 Gaza guys! 
                                                   

21 comments:

  1. follow dr segmen sma

    http://sikecikanis.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  2. anis da follow blek blog comel niey :D

    ReplyDelete
  3. http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  4. Nice blog n entry awak .
    Dari segmen yang sama . dah Follow . jemput singgah n follow yer ^_*

    http://nartzstation.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. haiii.. salam kenall... dah follow awk... jemput singgah balik yer kalau sudi..

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear..salam kenal..will follow u back dear :) Thank Q

      Delete
  6. baru join segmen ni. followed :)

    http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. done follow sini, maaf lewat. busy sangat. thanks follow blog sy yg tak seberapa tu, :)

    ReplyDelete
  8. dri segmen same..done follow awk..follow blik klau sudi
    http://momobebyluv.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear, thank Q...done follow u back dik :)

      Delete