nuffnang

loveable person

Monday, 7 January 2013

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'


                                                           KLIK SINI ye ^_____^

Assalamualaikum wbt...Haaa,nampak tak banner yg chantek kat atas tu..So apalagi, jom3 join segmen Aisya Humaira...Dulu ada join untuk  segmen pencarian blogger baru.. Alhamdulillah lepas join segmen tu dpt byk kwn(followers) baru.... :) Best tau kalau join segmen or Giveaway yg dibuat oleh rakan bloggers kita kan...Disamping join kita jugak dapat merapatkan tali silatulrahim sesama bloggers..hee :) Dapat baca cerita2 yg memberi pengajaran, sensasi dan terkini kan..Opss terbebel plak kat entry ni...So tunggu apalagi, jom laa join ramai2! Cepat2..Siap dapat hadiah lagi tau...Kalau nak tau hadiah apa klik kat link bawah banner tu eyh..

p.s~ Pray 4 Gaza..May Allah bless u...amin

41 comments:

  1. wah menarik... sy pon blogger baru... insyaAllah ada kelapangan sy join... apa2 pun thanks sbb sudi follow..sy pon dah follow... thanks

    ReplyDelete
  2. potia casadelarossa~ jgn xjoin join tau..hee :) wc..no biggie.. ^____^

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen..& good luck...follow sini

    ReplyDelete
  4. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Jom komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam..owh thank Q! :) will do da same.. ^___^

      Delete
  5. dari segmen yg sama.. terjah sini..

    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done terjah u back dear..btw good luck ^___^

      Delete
  6. hai .. wieya dari segmen kak niera jugak http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear, will visit ur blog n follow u dear :) btw Good luck ^___^

      Delete
  7. ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
    -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  8. Hai! salam perkenalan. dtg dr segmen sama, jom g blog kita meh. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai dear, salam perkenalan! will visit ur blog :) good luck dear!

      Delete
  9. http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    Salam singgah ^_^ dr segmen yang sama!

    ReplyDelete
  10. salam...
    singgah dari segmen yang sama...
    http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  11. Hi, saya datang dari segmen yang sama. Happy blogging awak ^^V

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear...happy blogging too..good luck eyh! :D

      Delete
  12. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank Q dear..will follow u too..btw good luck dear!

      Delete
  13. Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama :) Harap singgah balik ya.
    http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam dear...will visits u back dear..btw good luck dear! :)

      Delete
  14. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear..thank Q..done follow u back..btw good luck!

      Delete
  15. assalamualaikum,

    done follow #704

    datang dari segmen y sama dan menerjah awa :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  16. hi . BW here.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi emas putih..thank Q..btw good luck dear. :)

      Delete
  17. salam,dri segmen yg sme... singgah sini,visit me back oke :)

    http://arrienlove.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam..done visit n follow u dear :) good luck!

      Delete
  18. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear...thank Q..Btw good luck to u! :)

      Delete