nuffnang

loveable person

Wednesday, 30 January 2013

Review ZALORA! ^______^

Assalamualaikum & Salam 1Bloggers & Salam 1Malaysia :)

Okeyh, semalam aku asyik sebut Zalora,  Zalora, & Zalora kan...
Haa so harini  aku nak review tentang Zalora dan perkhidmatan yang diberikan...

 29January2013
 Aku survey barang dan tengok my wishlist after dapat voucher code daripada Zalora, and finally i decided to choose Wedges, not Potato Wedges ok..hehe..

30Januari2013.
Ok then, tadi petang aku balik kerja,  ibu aku ada bagitau ada barang aku sampai....Aikk, aku pun macam pelik la kan, sapa pulak yang hantar barang dekat aku.....Then tiba-tiba teringat tentang Zalora dan barang yang aku order semalam..Tapi takkan laa dah sampai....Just imagine ok, baru semalam order, then harini dah sampai? Really3 UNEXPECTED....Lepas tu, aku dengan excitednya bukak laa barang tu, and you know what...Yeahh, i got my new Wedges from Zalora! My Wedges! OhMyyyy! AWESOME!

                                                   my new Wedges from Zalora

They delivered my orders as fast as they can....This is my first time using online Shopping...Before this, i'm not so interested buying things via online shopping because of several reasons la yang u'ollz pun tahu kan... Sebelum ni, aku rasa macam tak confident sangat nak beli melalui laman sesawang ni....U can't trust anyone easily right? So am I...Tapi, lepas menggunakan khidmat daripada ZALORA yang AWESOME ni, baru laa aku rasa macam owhh tak semua online shopping macam tu....

My lovely nephew (Adam) be my wedges model...hehe

Selain itu, harga yang ditawarkan di Zalora amat berpatutan! Semua orang boleh beli..dan yang paling penting tiada bayaran charge untuk tax dan postage...SERIOUSLY!
Ok guys, lepas ni kalau nak shopping just click Zalora or  ZALORA Facebook...Kalau duit tak cukup lagi, just sign up their websites then you can survey your things and make it as your wishlist....Haa, before i forget, anyone who sign up with Zalora , you will get RM20 voucher! OhMyy....Really3 AWESOME right??

         So, apa tunggu lagi jom cepat2 sign up and  buying things via ZALORA online shopping ..

39 comments:

  1. Replies
    1. Lulu~ Kannn....lepas ni boleh shopping kat Zalora pulak ye :)

      Delete
    2. Harith~ Kann...barang2 lelaki pun ada kat Zalora jgak...ce tgok...chantek2 semuanya :)

      Delete
  2. Replies
    1. heee... :) shopping kat Zalora best..ce try tgok. :D

      Delete
  3. cepat betul dia hantar..kasut pun cantik ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..mmg terkejut jgk sbb smlm order hrnie smpai...service die sgt bgus n brg pun sama mcm yg diiklankan. :)

      Delete
  4. cantik...minat tengok tu...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. chantek kan dear?nnt try laa survey2 kat zalora neh..mmg best :)

      Delete
  5. cepat jugak perkhidmatan zalora ni kn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat cepat dear..order dalam tghhari mcm tu la, then esok tgh hari tu dah sampai.. :) zalora punya service mmg terbaek! :D

      Delete
  6. tak pernah beli dekat zalora. selalu kat website je.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la dear, dulu xpernah jgk beli kat Zalora, bila dh try alhamdulillah service die mmg terbaek dan boleh dipercayai.. :)

      Delete
  7. wahh cepatnya.. cantik kasut.. before this da dengar complain tentang zalora.. agaknya sbb tu diorg cepat dan efisyen kan nk try la hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann cepat sangat...n benda yg kte order tu pun dlm keadaan yg sgt baek, memang puas hati sgt dengan perkhidmatan dari pihak Zalora neh..ce try ce try..hehe :D

      Delete
  8. wahhhh shopping di zalora....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Mia, try la shopping kat Zalora..barang semua chantek2 dan service diorang pun memang terbaek.. :)

      Delete
  9. Replies
    1. hee kann.. :) try laa shopping kat zalora..hehe :D

      Delete
  10. laki jarang shopping online.
    saya suka try baju on the spot.
    kalo padan ngan tubuh terus amik..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee..selalunya lelaki mmg cmtu kan,lepas try 1 baju terus berkenan n beli..hee..senang n lg cepat..hehe :D

      Delete
  11. tak pernah try shopping online..huhu maybe 1 hari nanti akan try gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. same with me dear..dulu xpernah pn try shopping on9 neh...ni 1st time try and alhmdlillah service Zalora sgt awesome.. :)

      Delete
  12. sangat2 cantik!!! wahh untunglah dapat voucher zalora.... tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt chantek kan dear. :) rezeki je tu..nnt rezeki ena plak kan..hee...

      Delete
  13. cepat barang sampai, boleh percaya iklan kat tv

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aah betul tu...Masa mula2 tu memang tak berani nak beli atas on9 n susah nak percaya iklan kat tv, tp bila dh dpt pengalaman sendiri, baru ada kepercayaan sikit...hee :)

      Delete
  14. Akak pun xberani dan xpernah beli online.. tp lepas baca ni terghinghin la pulak..haha waaaahhhh cantiknya wedges patato!!..akak nak jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee, sama la akak, dulu xpernah pon cuba shopping on9, pstu try2 beli dkt zalora, mcm best plak..servis die mmg terbaek :D heee

      Delete
  15. Replies
    1. yep sis ^_______^ for sure...dah try haritue.... :) worth it..

      Delete
  16. Tadi terbaca review negatif terus takut. tapi bila baca blog ni macam datang balik semangat nak membeli kat sana ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah me too. but did u make ur purchase?

      Delete
    2. nur ava~ Thank Q dear, servis yang diberikan oleh pihak zalora memang teramat baik, saya amat berpuas hati dengan servis yang diberikan :)

      Delete