nuffnang

loveable person

Wednesday, 30 January 2013

#1 Lawak Wedges

Assalamualaikum & Salam 1Bloggers..
Whatsup whatsup! Semoga kawan2ku sekalian sihat dan ceria2 selalu la ye..
Harini keja macam biasa la kan...Eh3, tik tok tik tok dah penghujung cinta dah kan, eh cinta mai mana plak, dah penghujung bulan Januari kan? Ya Allah, cepatnya masa berlalu, detik demi detik waktu itu berlalu begitu sahaja...Lusa dah February then bulan depan dah Mac, pastu aku pun habis Praktikal! yeahh..tak sabarnya nak habis praktikal neh...heee

Ok2, nak dengar cerita lawak tak? Jom hilangkan stress kejap eyh....
Situasi 1: Aku message bon2 bagitau yang aku dah order barang kat Zalora semalam..
              Bam2:  Bon2, tadi petang dah beli barang kat Zalora, tunggu dia pos ja..hee

              Bon2:   Bam2 dah beli? bam2 beli apa? bila bam2 beli?

              Bam2:  Bam2 beli WEDGES..hee..tadi time kat office laa beli..tak dak keja nak buat layan Zalora
                          la..heee :P

             Bon2:   POTATO WEDGES?? Ada jual jugak kat Zalora?? bukan dia juai pakaian ke Bam2?

             Bam2: Bon2!! WEDGES tu KASUT laa..bhahhahahahahhaha..Bon2 neh ingat makanan ja, macam
                         mana la tak gemok..hehheehhe :-D

             Bon2: Owhyeke? Awat panggil WEDGES? Bon2 ingat macam KFC punya Wedges tu..alaa
                          malunyaa..heheeee

             Bam2:  Hehe..Dah nama die Wedges nak buat macam mana..Maybe sebab kasut tu tinggy n
                          sekata macam Potato Wedges kot..hehhe.....Zalora mana ada juai makanan laa
                          Bon2..heheh..Nak tulis kat BLOG la nanti bon2 cakap WEDGES tu MAKANAN..
                          hahaha :D

            Bon2: Tak mau laa tulis kat blog, nanti orang cakap bon2 ni noob tak tau pulak..kalo nak tulis
                       jangan cakap bon2 yang cakap tau..Cakap laa bam2 dengar kat mana-mana  
                        ke...heheheh..Malu laa bon2 nanti...

            Bam2: Tak mooo.....bwekk..hehehe...



P.S~To Bon2 ku syg, walaupun awak noob dalam benda2 macam ni, bam2 tetap sayang kat bon2 tau!
       hehe.Kalau bab DOTA bon2 laa PRO

Alaaa rasanya ramai lagi lelaki yang tak tau apa itu Wedges kalau perempuan tanya...Kalau tak percaya try ampa p tanya tengok ayah, abang, boipren, husband, or kawan2 lelaki tau dak WEDGES tu nate apo?
hahahhaa...

                                                                                                                                                     


Ok, itu saja lawak kali ni..hehe..Actually ada banyak lagi lawak..Esok bagi lawak no.2 pulak ok...hehe
Assalamualaikum..




p.s~Never forget to Pray for Gaza! May Allah bless us..amin



15 comments:

  1. bhahahaa takpe takpe.. normal la tu kan lelaki xtwu apa tu wedgess..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tue laa, naseb baek die lelaki, kalo ppuan xtau wedges xtau la kan..hihihihi :D

      Delete
    2. sy pon xtau tp wedges mmg sedap..errrk :p
      kasut pn sedap gak kalau baling kat paler...ehehe

      Delete
    3. Harith~ hahah..wedges mmg sgt sedap, tp kalo wedges lg 1 kalo baling kat paler pengsan sebulan org tu ha...heheheheh

      Delete
  2. heeee comelnyaaa bam2 dan bon2 .. hehe

    ReplyDelete
  3. haha.. nak try tnyalah.. apalah nanti jawapannya..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...ce try tnyaa ce try..nnt dh tanya share2 la eyh..hehhe :D

      Delete
  4. hahaha...
    betul la..ramai yang tak tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh..kan3...lelaki yg tau brg diorg n game je..kalo pasal ppuan neh ha, hampeh je kan..heheheh..ini semua poyoo.. :D

      Delete
  5. Replies
    1. hehhe..lawak kan kak mia..boleh pulak dia cakap wedges tu potato wedges yg mcm kfc..hehe :D adoiiinyeponn.

      Delete
  6. hehe..senyum sorang2 pernah terjadi situasi yang sama..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..yeke dear?? :D kebanyakkan lelaki xtau apa benda wedges tu kan.. :D hehehee

      Delete
  7. kakak
    cara pesen onlinenya gimana ?
    makasih

    ReplyDelete