nuffnang

loveable person

Saturday, 26 January 2013

~Happy Birthday My Love BonBon~

Assalamualaikum & Gute nacht!

Malam ni excited nak taip entry laju-laju sebab esok harijadi my bonbon....ehehe..
Kenapa bonbon eyh? bonbon tu adalah perkataan drp German yang bermaksud gula-gula..Dulu masa awal2 kenal time kat UiTM dulu, bon2 selalu mintak kat aku coklat or gula2...dan disebabkan dia manis dimata aku maka aku pun panggil dia bon2... :)

Entry neh khas untuk insan yang amat teristimewa dalam hidupku, bon2..


27January is your day my love...Di sini, bam2, nak wish Selamat Hari Jadi, Alles Liebe Zum Geburtstag, Selamat Hari Tua bb bon2...hee...bon2 panggil aku bam2 sebab dia jeles aku kurus =,= haha.

Meh nak nyanyi sikit untuk bon2,
Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan bon2 ku sayang, Allah selamatkan kamu..
I wish you all the best, good luck in your future n our future in shaa Allah.....Cepat2 habis belajar, kerja, kumpul duit then, teeeettttttt...In Shaa Allah ^_____^

kek mintak kat bubu esok...hehhee

bam2 & bon2

ICH LIEBE DICH SCHATZ! 
I LOVE YOU!
ALWAYS & FOREVER.
Sorry dear, ur cake safely arrived in my stomach....blurppp Alhamdulillah...hehe

Oppss ada 1 permintaan daripada bon2 yg ku sayangi, he's game lover, tambah2 game DOTA, kadang2 jeles jugak dengan si DOTA neh, tapi naseb baik bon2 layan aku lebih daripada DOTA neh, apa2pun i'll give u support my dear....Yang penting kalau maen DOTA jangan lupa bam2 yg wangi neh tau....hehe...

Haa kat ats neh adalah hero2 DOTA n bam2 adalah heroin die kan bon2 kan.... :D 

p.s utk bon2~ Adiah tu esok posmen antar..heeee.harinie posmen cuti.. :P


9 comments:

  1. dh 25 tahun umurku,ni baru 1st time ada org tulis entry blog for my bfday~ and that person is you, my bam2 gumok! hahaha.. btw thanks dear for everything u've done sepanjang 2 tahun++ kita kenal..i really appreciate it~ ich liebe dich~
    ^_________________^ -BONBON-

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^_____^ yeahh bonbon dah tua!suka3...hehe...i'll do everythings juz to make u happy my dear...Semoga hubungan kita kekal abadieslamanya..kita doakan sama2 k semoga jodoh kita panjang :) amin....ich liebe dich auch schatzi! -BAMBAM-

      Delete
    2. hehehe tp syg xbgtau pong apa hadiah tu lg..im very excited !! pweeeeaaaasssseeee~~ ^_______________________^

      Delete
    3. owhh no no no, hadiahh kena tunggu esokkk ok bb..not tonight..hehhe...nak bg bb bertmbh excited..sabar la wahat chenta hatiku bb bon2 :D

      Delete
  2. Happy birthday abg Bon2.. dah macam james bond nye nama dah.. hek3.. May Allah bless u.. nanti nak kawen orang penting yang kene jemput of coz la SD eh.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee.....bon2 lebih kurang mcm james bond laa SD...hehe...
      in shaa Allah, nnt mesti jempot SD pnya... :D

      Delete
  3. selamat hari lahir..heheheh

    ReplyDelete
  4. sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete