nuffnang

loveable person

Monday, 3 December 2012

Praktikal oh Praktikal..Please be nice to me... :)

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua..
Alhamdulillah harinie masih diberi nyawa n hidup dimuka bumi ini...Subhana'Allah, Alhamdulillah, Allahuakbar...Semoga kita semua berada dalam keadaan yg sihat dan diberkati Allah swt...
Lama xberblog, seminggu yg lepas aku memang xon9, sbb bz sibuk jd weeding planner ukt sahabat baik ku Ummal...She is my bestie n aku dah anggap die mcm family aku sendiri...Nanti aku buat 1 entry pasal perkahwinan n gambar2 die kawen haritue ok...

Ok, now aku ada kat tempat praktikal sempat plak update blog kan...hhehe...Hari pertama ku di USM Penang...Ya Allah nebesssnyerkkkk....Aku harap semuanya berjalan dengan lancar, n Allah permudahkan jalanku ini..Jom berdoa sama2 semoga Allah pelihara n memberkati hari2 kita..
Bawah ni ada doa2 yg boleh kita baca, sebelum mula kerja baca lah doa ketika memulakan kerja n akhir kerja pun bacalah doa yg ada kat bawah ni ok..... May Allah bless us... Amin Ya Rabb


Dah habis keja nnt baca doa bawah ni pulak ok.... :)


Setakat ni Alhamdulillah la sebab xdak keja lagi kan, still boleh relex2, n update blog, nnt xtau laa...Aku harap orang sekeliling aku ni baik2 n tolong aku...Yelaa aku kan budak praktikal, risau la...I hope everything run smoothly and good.... In Sha Allah..


p/s~ Don't forget to Pray for Gaza.....Allahuakbar...Assalamualaikum..

2 comments:

  1. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Anda tenggelan bukan karena jatuh ke air, Anda tenggelam karena tinggal di dalamnya.

    ReplyDelete