nuffnang

loveable person

Monday, 17 December 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

Assalamualaikum wbt & Happy Monday u'ollzz.....
Ok pagi2 ni jom kita bersantai di blog sis Leeza yg sangat santai ye u'ollzz... :)
Senang je nak join, sambil join boleh laa kita jalan2 n bersantai di blog bloggers yg join segmen ni kan...
Kalau u'ollz nak join klik link kat bawah banner tu ye...Ok have a nice day n selamat bersantai u'ollz.. ^_________^

                                       Jom join ramai2..Sila    KLIK sini yee

p/s~ Don't forget to pray 4 Gaza ok..May Allah bless us..Amin
 


9 comments:

  1. Terima kasih join segmen leeza.

    2. awk boleh lihat senarai peserta di http://www.santaileeza.com/2012/12/perserta-blogger-paling-santai-2012.html

    3. salam perkenalan daripada santai leeza dot com.

    4. INGAT YER, nak menang segmen, pastikan kerap aktif di blog santai leeza. khususnya sepanjang segmen berlangsung.

    ReplyDelete
  2. Cinta Misteri~ Good luck to u too dear... ;)

    ReplyDelete
  3. Leeza dayasari [santai leeza] ~ Sama2 kasih sis.. :) ok i'll santai2 byk2 kt ur blog pasneh sis..heee ^_________^

    ReplyDelete
  4. salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  5. Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  6. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete