nuffnang

loveable person

Tuesday, 18 December 2012

Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella

Assalamualaikum wbt & Salam 1Bloggers u'ollzz..
Semoga semuanya sihat walafiat hendaknya..eh3 macam nak tulis surat kiriman tidak rasmi la pulak kan..hee...Ok harinie hari Selasa dah....So?? hee..saja la kan nak bagitahu kot2 ada yang dok verangan lagi ingat harinie dah hari jumaat ke kan..hehe....
Harinie macam biasa, buat rutin harian iaitu berkunjung ke blog2 yg hebat2 n awesommeee, then tiba2 dok tgh jalan tu ternampak Photo Contest by Hanna nabiella ni..So, apalagi sementara ada masa terluang ni, i pon join la..U'ollz kalau nak join klik link yg berwarna kat bawah banner tu tau.....


 
No matter what u do, please TRUST  YOURSELF &  BE YOURSELF..

 
BE YOURSELF & QUIT TRYING TO BE EVERYONE ELSE.. 


Ok everyone, jom la join contest ni ramai2...Ok just be yourself! May Allah bless us..Amin..
Assalamualaikum..

p.s~ Don't forget to Pray 4 Gaza.... :)


17 comments:

  1. sangat2 cantik dear!!! All the best!! ena doakan sis berjaya ye

    ReplyDelete
  2. Ieyda~ thank Q yang..good luck to u 2.. :)

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam, hye..thnks alot yew sbb sudi join contest hanna nie,..hihi,, may ALLAH bless u too dear~ ^^

    ReplyDelete
  4. @ Hanna Nabiella ~ sama2 dear.. ^____^ juz support u..

    ReplyDelete
  5. Hi... thanks terjah blog sy...
    sy terjah blog awk juga.. :)

    ReplyDelete
  6. hey there :D Bw here , dr contest yg sama, jemput lawat blog saya pulak k :)http://chibbyabby.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

    btw, gug luck :)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal. dari contest yg sama. done follow u.#587 jum singgah n follow blog eita..

    http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum, salam kenal dari segmen hanna

    *singgah, follow & klik2 kat sini :D

    jom singgah jcb,
    http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    ReplyDelete
  9. NurSyafinaz, SaraArnita,
    Mar Haini Abdul Rahim~> wssalam hi u'ollz, i dah terjah blog u'ollz n follow u'ollz back.. ^____^ selamat bersegmen ye dearies!

    ReplyDelete
  10. Diana Aziz ~ welcome dear :)
    kinara kinatara ~ jom laa join sekali dear! ;)

    ReplyDelete
  11. Hai alja datang dari contest yang sama !! :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    ReplyDelete