nuffnang

loveable person

Thursday, 8 November 2012

Segmen: Bloglist Akhir Tahun by Liyana Syafiqah


Assalamualaikum & Salam 1Malaysia.
Ok, malam ni jejalan ke satu blog n ke satu blog, baca entry bloggers yg hebat2 belaka, n terjuma 1 segmen yg tajuknya yg sgt best n buat hati ini meronta-ronta nak join.hehe. Ayat bukan main lg kan. :)
Ok sesapa nak join tu boleh la klik kat link yg saya letak tu ye. Thank Q





8 comments:

  1. done follow you :)

    singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  2. Nak join, tapi rasa macam dah banyak plak contest yang sara join..

    ReplyDelete
  3. bw dari segmen yg sama :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...terima kasih join segmen liyana....
    jom BW ramai2...jalan2 sambil tambahkan follower...^-^

    ReplyDelete
  5. Salam..Yanaa dtg follow sini dari segmen yg same ! Hrp sudi follow balek :)
    http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  6. done follow. dari segmen yang sama. sudi2 lah jenguk blog azie,ye. ^^!

    http://missazieni.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  7. salam maal hijrah..
    husna dari segmen yg sama..
    jom singgah balik..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/10/segmen-bloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete