nuffnang

loveable person

Monday, 19 November 2012

SEGMEN AWEK COOL ^___^

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera. Hmm, malam ni jalan2 santai di blog para bloggers yg best2 kesemuanya, dan tiba2 time tengah jalan2 tu kan aku ada terserempak dengan 1 segmen yg memanggil manggil aku utk join segmen nyerk. hehe...So, tanpa berlengah masa aku terus men"join"kan diri dalam segmen ni, dan aku adalah follower yg ke-218. hoho. 
Hmm, segmen ni dibuat sempena tahun baru dan sempena tuan blog ni iaitu zuhanif dah bertukar dari
http://awekcool.blogspot.com/  ke  http://awekcool.com/ . Tahniah kepada tuan blog ye :)

Okeyh guys, sesiapa nak join segmen ni sila klik link bawah banner tu ye. Jom la join ramai2 baru meriah kan. Bloggers yang bertuah akan dapat hadiah woo. So, cepat2 la join, tarikh tamat segmen ni pada 25 Nov 2012 tarikh sempena hari lahir tuan punya blog yg chantek tu. :)
Akhir kata, salam ukhwah fillah, Assalamualaikum wbt.



p/s~ Please pray 4 Gaza........

5 comments:

  1. dari segmen yg sama + follow..
    good luck..

    ReplyDelete
  2. Dikbi Kamaruddin~ thank Q & Good luck to u 2 dear :)

    ReplyDelete
  3. awak thanks follow blog n segmen sy :P wah huhuhu entry puji melambung tinggi :P thanks again. salah ukhuwah :P done follow awak semula.

    ReplyDelete
  4. Dari segmen sama.. follow sini #497

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

    ReplyDelete