nuffnang

loveable person

Wednesday, 22 May 2013

#Wordless Wednesday: B.E.S.T F.R.I.E.N.D.S

                                        Assalamualaikum & Happy Wednesday my lovely peeps~

  STRANGERS think i'm quiet
MY FRIENDS think i'm out-going
MY BESTFRIENDS know that i'm completely insane!








BEST FRIENDS
We're the kind of people who laugh at a joke 3 times:
once when it's told, 
2nd time when someone explains it to us,
&& five minutes later, when we actually get it..


Thank Q for reading my lovely peeps~
As-salam.

55 comments:

  1. Replies
    1. comel macam akak farah jgk.. ^______^ thx akak syg..really miss u so much..huhu

      Delete
  2. ooo basikal tu pon best pren jugak ke...nk kenal dgn basikal tu boleh?hehe

    ReplyDelete
  3. cantiknyaaa scenery.. kat mnae ni kak?? wahhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. chantekk kan..hee...dkt shooping mall QueensBay Penang, tingkat atas skali dear ena... :) mmg byk painting dkt situ, n mmg chantekk sgt...siap ada bunga2 sakura lg..hee..

      Delete
  4. wah3..bestnya kakak yaya ni ye..
    sahabat memang sukar dicari dan diganti ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul tu dear yaya syg.. ;)

      Delete
  5. hihi...adik tomel..eh...hihi..memang sangat tomel :)
    Friendship forever :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, thank Q cik akak Tomeyyy jgk.. ;)
      yeahh Friendship forever.. ^______^

      Delete
  6. cantiknya tempat tu..btw, teman yg "sekepala" dgn kita mmg sukar nk jmp..kwn ssh sng..

    ReplyDelete
  7. cantik la tmpt tu...... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikk kan tempat tu, tempat tu dkt dalam shopping mall.. ^___^

      Delete
  8. Queensbay Mall tuu.. bestnya korang.. tp dulu macam xder basikal..alaaa..
    cantk baju..tribal..hahahah pandai sebut dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandaiii akak syg..hehe...haa tu laa time kte p dulu basikal tu xde lagi kan..huhu..
      yeahh akak dah pandai sebut ye...tahniah2..heheheheh :D

      Delete
  9. siyes awk nampak cantik dan sweet sgt!
    hmmmm..akak dah pernah lalui zaman bersama kawan baik.
    tapi at last jadi musuh ketat.
    since dari tu, akak tak berani lagi nak terlalu rapat dgn sesiapa.
    just anggap someone tu sebagai kawan biasa shj, not more than that.
    setiap rahsia perlu disimpan dgn rapi, agar tak dibocori apabila sahabat kita mengkhianati kita.
    itulah lumrah kehidupan...

    semoga adik dan sahabat2 sejati terus berkekalan sahabat hendaknya. amin... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kasih akak sue... ;)
      betul tu akak, setuju sangat...terima kasih di atas nasihat akak..mak dik pun cakap yg kita xboleh percaya 100% dkt kwn2 kita, rahsia peribadi jgn cerita kan, takut nnt bila brgaduh abis rahsia2 kita di jajanya kan...ppepun, kena sentiasa berhati hati dalam bersahabat..

      Thank Q so much my lovely sis.. ^______^ syg akak ketat2! hee

      Delete
  10. leh jd model ni..suka pic 1st tu
    ni ada keturunan arab ke cam mn..muka tu dah mix arab2 lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe...thx kak el... ;)
      a'ahh ada sikit dkt belah ayah..pandai kak el teka ye..heee...

      Delete
  11. mmg best bila ada kawan yg satu kepala dgn kita kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul tu makk...kalau jumpa kawan yg sekepala dgn kita mmg best sgt..hehee.. :D

      Delete
  12. bestnya ada kwn2 cm gini.. kt mne nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat ni dkt QueensBay Mall acik..dekat penang..nnt kalo dtg penang kena p QB mall tau..mmg best..hee :)

      Delete
  13. patut la iha nampak comel, ikut rupa akak iha ni rupanya.. haha akak sila jangan muntah.. btw akak memey comey.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe, haa betul la tu iha syg.... ^________^ xdelaa akak xmuntah pon... ;) ihaa lg comeey memey...heee

      Delete
  14. nampak mcm ada siong..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, mmg ada siong pun akak... ^________^ heee

      Delete
  15. wah...bestnya.. berjimba dengan kawan-kawan ye?? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aah berjimba2 sambil brphoto brsama kwn2...hee :)

      Delete
  16. time belajar paling best.. spend time ngan kawan2 smua.. hihi.. mmg sweet memories.. friends forever.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betulll tu sis! ^_____^ sweet memories ever... :D

      Delete
  17. hai blogger comel.. hehe.. lyla datang dari blog ainaa roseberry..:)

    ReplyDelete
  18. Setuju sgt dgn kata2 dia atas tu ^_^

    ReplyDelete
  19. happy hour with friends....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak mia syg...happy hour with friends ^________^

      Delete
  20. love that quote. :D
    oh yaa, balas kunjungan here. done follow back. hehe
    salam perkenalaaannn! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan too dear.. :D Thank Q..Hee

      Delete
  21. wah boleh buat photoshoot nie dear :)
    patut la macam penah tgk rupanya kt QB..heheh

    ReplyDelete
  22. wahh seronoknye ade BFF..akak ade BFF tp byk alam maya..realiti ssh nk cr huhuu,

    ReplyDelete
    Replies
    1. BFF alam maya lagi kan akak shida..betul tu BFF ni susah nak cari, kalau dah ada kena jaga baik2 kan ;)

      Delete
  23. seronok ada kawan baik!! :D susah senang bersama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sis Namee! :D susah senang bersama sama, apa yg penting persahabatan tu haruslah ikhlas dan jujur kan.. ^___^

      Delete
  24. Consider the bottom of among the notification emails and you could
    pull out any time.

    Also visit my homepage :: xerox phaser 8560 ink

    ReplyDelete
  25. HP laser jet printing software I need it.

    Here is my website :: grupatrop.pl

    ReplyDelete
  26. Shakeata said on September 1, 2012

    my page Silver jewellery

    ReplyDelete
  27. Many thanks so much.

    Here is my blog post xerox phaser 8560 ink ()

    ReplyDelete
  28. tak ada keja lah tue . . sma ngn mai . . mai suka amek gmbr time outing :)

    ReplyDelete