nuffnang

loveable person

Monday, 27 May 2013

What is Project C?



 Assalamualaikum & Happy Monday my lovely peeps~

What is Project C? Aku pong tak tau apakah project C ni....Tapi pihak Nuffnang saja suruh kita teka n gunakan idea dengan tajuk tu buat video. So, orang yang tengok video kita tu pun akan tertanya-tanya, nate apo Project C ni kan....Video ni pun buat 2hari sebelum tarikh kena submit..Nasib baik bon2 check....Sempat la die memikirkan ideaa...hahahaha..

Haaaa, idea ni datang daripada bon2 dan adik bon2 ishman :D 
Diorang ni kreatif sangat.. ^____^ Thank Q for both of u....Sayang bon2 n ishman....Lepas buat video ni terus upload dekat Nuffnang Blogbuster...Video ni ishman upload dekat utube sebab aku tak tengok lagi video yang diorang buat ni....Biasa laa jarak memisahkan kami, so bon2 buat video ni dengan adik die je lah...huhu...Kalau video ni di approved oleh pihak Nuffnang maka video ni akan berjalan dalam blog aku ni...Haa, macam tu laa En.Nuffnang cakap.. ^____^ Okeyh lah njoy...hohoho :D

Ok,  Thank Q for reading my lovely peeps~
As-salam

25 comments:

  1. Laaaaa kak. Takde link la. Dia kan suruh upload dekat website Nuffnang? Semalam deadline.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, xdelaa, video yang buat tu dah masukkan dalam nuffnang blogbuster, yg ni saja2 je dik bon2 akak upload dekat utube sebab akak xtgok lg.. ^_____^ dik bambil buat jgk Project C ni?

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Oh gituuu. A'ah bambil ade buat gak benda ni. Sajeee nak jadi retis mana tau kot2 Datuk David Teo berminat nak ambik jadi pelakunz! Hahaha k. Tapi bambil buat lain, bambil terus teka apa itu project C. Sebab dalam peraturan dia suruh teka kan.. 4 video engkoo sekali submit! (nampak tak ketamakkannya di situ)

      Delete
  2. huhuhuhu..tabley tgk pun videonya dik. kt ofc akak kena block.
    apapun, good luck ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhyeke akak syg? xpe2 nanti kalo ada masa tengok la eyh..hihi..Thank Q lovely sis ^____^

      Delete
  3. Replies
    1. hahahha...lompat si katak lompattt heyy :D

      Delete
  4. kite tak sempat nak buat..bz dgn kerja..sob2..

    ReplyDelete
  5. wah..semoga berjaya ye...
    kalau diterima bayaran nya masyuk tau..heheh
    nanti bekanja akak tau..:p

    ReplyDelete
  6. Hahah nate apo projek c ni? wahh nak buat jugakk..

    ReplyDelete
  7. ohh.tau ni yg nuffnang soh tu kan..

    hehe,kite tak pndai laa nk edit2 video ni..
    huu.
    ase rugi jee..huhu

    anyway,Good luck yea =D

    ReplyDelete
  8. hihi..buat projek c ye..hihi..cik akak pon ada juga jemputan nie..hihi...
    tapi segan lah..hahaha..good luck comel :)

    ReplyDelete
  9. tak buat pun tak de masa....waaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. untunglah ada geng2 yg leh buatkan..k.el xdo idea so apa pun x submit

    ReplyDelete
  11. Apa tu project c?

    *nuffnang pernah ajak hari tu* hehe

    ReplyDelete
  12. hehehe..tak buat pon video nie.
    btw tahniah siap jugak video :)

    ReplyDelete
  13. weee. dia kira ikut click video kan ?? :D namee tengok dah 2 kali. hehe. rezeki.alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  14. Mieya pon dapat jugak. Alhamdulillah.. Tahniah ye :)

    ReplyDelete
  15. Hehe sempat lg ke tak nak join? Lina xtahu apa2 sbb baru balik dr PLKN, haha. Anyway, good luck akak! :)

    ReplyDelete
  16. hehe haritu lepas akak upload terus iha tgk tau.. tapi tak dapat nak join sekali, sebab ada masalah teknikal.. eceh ayat iha :P

    ReplyDelete
  17. owhh tak phm . . mai x dpt buka video tue . . akk dh buang ek ??

    ReplyDelete