nuffnang

loveable person

Monday, 13 May 2013

Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak

                                             Assalamualaikum & Happy Monday my lovely peeps!

Jomm join simple Giveaway by Cik Akak ni..Thank Q dik iha comey sebab tag akak ye... ^________^
GA ni kena sediakan ayat-ayat cinta tau, so yang kaki jiwang dan memang dah jiwang ni rugi tau kalau tak join..hehe..Sebab tu laa aku join...Nampak tak maksudnya disitu? =,= hikss....Aku takdelaa jiwang sangat tapi aku jiwang la jugak, hahaa..(ayat cover tak nak mengaku kata jiwang) :P

Klik banner untuk join k ^______^

Ayat cintaku~(sila muntah pink ok :P)
Cinta itu membahagiakan, Cinta itu anugerah dari Tuhan, Cinta itu suci dan memerlukan keikhlasan. Cinta itu kejam dan buta bagi insan yang tidak pandai menghargai cinta...Cinta yang hadir dalam jiwa manusia kadang-kadang mengecewakan tapi di akhirnya pasti terpancar kebahagiaan. Sabar menghadapi setiap dugaan dalam percintaan adalah kunci kebahagiaan...Cinta pasti datang dan cinta akan pergi tapi
yakinlah cinta yang sejati hanya kepada Illahi... :)

Tag bloggers awesome~ Fakhruru Kachakakak Farah Cuteakak Mieza chomel dan semua yang baca entry neh! :D
Jom meriahkan lagi GA dari cik akak sayang ni ye.. ;)

Thank Q for reading my lovely peeps~
As-salam



30 comments:

  1. aiyoo!! suke2 jer di tag owg.. nk kena saman nie.. hohoho!!

    p/s:xltak link contest pun.. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh, sukaaa sukii hoyeahh :D

      P.s~ thank Q sbb gtau..dah letak dah si kachakk! :P

      Delete
  2. Adik comel...cik akak cinta datang nie..hihi....wah nie yang suka nie...
    Makseh join GA cik akak dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe :D datang pun cik akak cinta sorg ni..hihi...Sama2 cik akak sayang ^______^

      Delete
  3. wah..cair jap baca ayat cinta adik cute ni~_^
    Selamat berGA ye~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... :D Nampak x kejiwangan dik di situ akak B :D ihhiihi...akak joommmm joinn skali jomm!! ^________^

      Delete
  4. heheh selamat berGA ye kak.. rajin dia.. knp la ena ni mkin malas dengan berblog ni... sob sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, Thx ena! :D ni baru rajin balik dear...sob sob sob jgk... ;) jomlaaa join skali ena! ^______^

      Delete
  5. selamat bersgemenn akk cntik..

    sorry lama x bw ke blog akk cntik...lyeen sibuk dgn dunia ipg..hehhee..insyaallah lps ni rajin dha..:D

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen dear.. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Q dear...jommmm join skali jom :D

      Delete
  7. good luck my lovely sista ^_^..
    nanti petg yaya join..pg ni bz nak keje ^__^

    ReplyDelete
  8. Wahh ditag rupanya..akak kalau bab ayat jiwang ni boleh laa..tapi kesian sbb akak tak berkesempatan nak join..alaa..gud luck dik Anie.. ;)

    ReplyDelete
  9. fuhhh menusuk qolbu la ayat akak tu.. memey x sia2 iha tag akak.. :D
    btw good luck tau.. nanti kalau iha xde idea wat cerpen leh la curik ayat jiwang akak tu.. xp

    ReplyDelete
  10. pewwit pewwitt.. ayat tu superb.. hehe. good luck ye :)

    ReplyDelete
  11. perghhh..super duper cair bila baca ayat itu. hehehehe. all the best ye dik!

    ReplyDelete
  12. selamat bercinta..
    eceh..selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  13. Cik akak cinta datang menghantar link peserta GA cinta.....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-simple-giveaway-bintang.html


    Semak link...jangan lupa BW rakan2 yang lain...semoga berjaya memikat hati cik akak dengan ayat-ayat cinta tu...hihi

    ReplyDelete
  14. berkunjung dari segmen yg sama..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

    ReplyDelete
  15. singgah bw dr segmen same..
    gud luck ya!:)

    ReplyDelete