nuffnang

loveable person

Saturday, 25 February 2012

suka suki kehidupan.......

As salam...
Hmm, mood aku malam ni rasa macam2, macam ikan tiga rasa pon ada...haishhh tetiba jaaa teringat ikan 3 rasa masakan ibu aku....ok2...

Back to the topic..Hmm, pernah tak ampa rasa kecewa dengan seseorang?? For sure kita akan rasa sedih sangat bila dikecewakan oleh seseorang yg kita sayang kan..kan....kalo tak rasa tue memang dia hati keraih macam batu la gamaknya kan....Maksud aku disini bukan kecewa  putus cinta ke kan, tapi kecewa bila org tue mungkir janji....janji yang tak pasti...tapi kalo tak pasti kenapa berjanji kan?

Kita akan rasa senang sedih + kecewa  dengan orang yg betul2 kita sayang n cinta, mood tue akan cepat berubah sangat bila diguris oleh seseorang yg kita sayang tue kan...Sebab apa yee????
Ha laa kan sebab dah kita sayang kat orang tue mestilaa kita akan rasa sayu, sebak sedih kan, eventhough dia terkasar cakap sikit ke kita akan rasa sedih sgt kan..Padahal dia tak bermaksud pun nak sakitkan hati kita tue kan...Hmm, biasalaa perempuan..Lelaki kalau tak paham perangai pompuan lagi xyah laa gatai nak kapel or ajak kawen...cubalaa jaga perasaan n selami hati org perempuan.....Jangan dok jaga hati kawan ja, hati buah hati sendiri plak yg merana...

Kadang2 hidup ni pelik, bila kita dah mula sayang kt seseorang tu kita mesti nak buat yg terbaek kat org tu kan...Kalau boleh kita nak dia bahagia dgn kita, selalu ada gan kita kan kan....Tapi bila kita dah cuba bahagiakan org yg kita syg tu, adakah dia hargai kasih sayang n cinta kita 2 eyh??
Xpalaaa biar laa kita bahagiakan org yg kita syg tu, juz harap satu hari dia sedar yg dia ada seseorang yg sentiasa brsama dia.....juz try to be the best....n try to make him happy ever after...





p/s~ i was ready to be the woman u needed..to help you be the better man you wanted to be & help your life around.....you just weren't ready to be the man i needed & deserve..

No comments:

Reply To This Comment

Post a comment