nuffnang

loveable person

Monday, 1 October 2012

Hello October! Hello En.Exam, Please be nice to me!

Assalamualaikum semua.... Lama xberblog....Sorry la sbb byk keja lain kena buat, n bila nak update entry je mesty xde idea....huhu....
Pejam celik pejam celik dah masuk bulan October.. Pejam celik pejam celik esok lusa tulat dah nak exam......wuarghhh...cepatnye masa berlalu......
Kepada kawan2 ku yg nak mnejawab exam esok, i wish u all GOOD LUCK! DO YOUR BEST GUYZ! Sesiapa yang dah final semester tu, buat elok2 bagi DEKAN ok..Aku termasuk sekali la kan..I hope i can do my best for dis sem.....InsyaAllah...Doa2kan la ye........Kalau kita pulun untuk exam, tapi xberdoa n meminta kepada Allah swt pun xguna kan, minta lah apa2 yg kita nak minta kepadaNya, kerana Allah Maha mendengar, Maha berkuasa, dan Dia yang menentukan segala-galanya...Setelah kita berusaha, tawakal dan berdoa lah banyak2 kepadaNya....Semoga kita semua berjaya di dunia dan akhirat...Amin;))




p/s~ Good luck u'ollzz! ;)) pas abis exam, kita enjoy eyh....
For my bon2, i wish u good luck and all the best..i love u forever!



No comments:

Reply To This Comment

Post a comment